Nincs fogadott orvosom és nem is szeretnék. Mennyi pénzt illik adni a szülesztő orvosnak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 11:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha nem fogadott orvos akkor amennyit gondolsz. Sokban függ attól mennyire vagy vele megelégedve, mennyire figyelt rád és nyilván mit engedhetsz meg magadnak. Nem kell túlzásokba esni! Ilyen esetben szerintem nincs meghatározható összeg. Ha adsz akkor örüljön neki, ha pedig nem akkor sem sértődhet meg. Egyébként ha komplikációmentes lesz a szülésed akkor valószinűleg a szülésznőt többet fogod látni, többet fog segíteni.
2/5 anonim válasza:
én ügyeletes dokinál szültem,20 percet volt velem,20.000ft-ot kapott
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem sem lesz fogadott dokim,és én is 20ezerre gondoltam. Többet nem engedhetünk meg magunknak,és hát 20 perces munkáért 20 ezer az nem semmi.... Egyébként nem néznek úgy rád mint egy őrültre,amikor arra a kérdésre,hogy "és kinél fogsz szülni?" megmondod,hogy majd az ügyeletesnél?! Mert én ezt tapasztalom....
4/5 anonim válasza:
Nekem sem volt fogadott orvosom az ügyeletesnél szültem és nem adtam egy forintot sem. Nem volt bent csak 20 percet kb és a szülésznőknek sem adtam. Ők kaptak egy kis ajándék csomagot, még is csak többet foglalkoztak velem/ borotválás, beöntés/.
Még a zárómat is a nővér adta oda, nem is láttam az orvost akinél szültem, szóban szépen megköszöntem.
Egyébként eü-s vagyok én is. Néha kicsit kínosnak éreztem amikor kérdezték, hogy fogadott orvos, én meg közöltem, hogy nincs. Hogy ki mit gondolt ez nem érdekelt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. aug. 15. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!