38. hétre van aki szült köztetek? Mekkora volt a baba és miért jött picit elöbb?
Meg volt beszélve az időpont.
38. hétnél nem akart tovább várni az orvosom, mert semmiképpen nem indulhatott be nálam a szülés.
38+4 voltam, mikor hajnalban elfolyt a magzatvíz.
Semmi előjel nem volt (szurkálás, görcsölés), csak annyi, hogy 2 nappal előtte elment a nyákdugó. De van, akinek ez hetekkel előtte elment.
3000 gr és 48 cm volt a kislányunk.
38. héten szültem, 5kg felett volt a baba, 62cm (genetika) és beindították, mert a méhszáj 3,5 - 4 ujjnyi volt a ctg utáni méhszáj vizsgálatkor. A ctg nem mutatta a fájásokat amúgy.
Én is sokat görcsöltem, kellett szednem rengeteg magnéziumot, de mégis kinyílt a méhszáj és nagyon gyorsan meg is született természetes szüléssel.
Én is 38 hetes vagyok, és sokat szúrkál odalent hetek óta, illetve vannak jóslóim. Nekem már van egy gyermekem, az utolsó hetekben vele is voltak jóslók, a szurkálásra nem emlékszem pontosan mennyi volt.
38+1h km
Az első gyerek, a kislányom jött a 38. héten. Nem volt semmi különösebb oka, bár a 34. héten elkezdtem görcsölni, fájásaim voltak, így gyógyszert kaptam, hogy visszatartsák. Hetekig semmi, majd egy reggel éreztem egy kis pukkanást és szivárogni kezdett a víz. Aztán jöttek a fájások, majd 16 óra múlva Ő is császárral. 3350 gr és 54 cm volt. A testvére sem a kiírt időben jött, pár nappal előbb, szinte pont ezekkel a méretekkel.
Hidd el, a 38. hét rendben van, ha jönni akar a baba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!