Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik szültek már nektek is...

Akik szültek már nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
4 hónapja szültem már. Azóta folyton ha terpesztek vagy ugy fekszek hogy szétnyitom a lábam folyton beáramlik a levegő.... az elött sose volt ilyen. meg amikor ülök a kádba akkor is a víz nagyon belemegy és mikor felállok olyan mintha magzatvizem folyt volna el :D ez el mulik majd? vagy nem? :(

2014. nov. 18. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Ismerős. Nekem nem múlt el sajnos.

3 gyerekes anyuka

2014. nov. 18. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Kriston intim tornát nem próbáltátok?
2014. nov. 18. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam, 10 hónapja szültem, sokat javult, de még nem olyan mint előtte, de van remény intimtornáztam sokat, most már csak mikor eszembe jut, de kb a 6 hetes kontrolltól a babám 4-5 hónapos koráig napi kétszer, szerintem hasznos volt.
2014. nov. 18. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Ismeros, es valoban nagyon zavaro jelenseg.Foleg uszas utan mikor kijottem a vizbol, es fogalmam sem volt rola, hogy masok altal is eszreveheto-e vagy sem.

Nalam egyebkent elmult, de evekbe telt.Mar 8 eves a nagyfiam, 36 hetes terhes vagyok a picurral, szoval nemsokara gondolom kezdodik az egesz elorol :(

2014. nov. 18. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Igaz én 3x szültem, de így vagyok vele és sajnos nemmúlt el, pedig intenzíven intim tornáztam is :(

A "legjobb" amikor levegő jön ki belőle (pl.szex után) eléggé kellemetlen :P

2014. nov. 18. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem a masodiknal direkt osszeb vett a doki. :) Komolyan, mivel repedtem mondta, hogy szukebbre vesz.
2014. nov. 18. 22:25
 7/9 A kérdező kommentje:
igen valóban kellemetlen :)
2014. nov. 19. 01:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ismerős a helyzet, pedig már több mint 2 éve szültem, viszont nekem szülés előtt is volt ilyen "problémám". Soha nem foglalkoztam vele, így nőttem fel, szóval nekem ez nem szokatlan.
2014. nov. 20. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nemrég szültem a második gyerekem. Első szülés után már meg volt ez hogy be megy a levegő de most a másodiknál sokkal rosszabb
2014. nov. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!