Van itt olyan, aki nem rég szült Székesfehérváron? Igazak a hírek? Folyt lent
Szülésfelkészítő tanfolyamon a következőket mondták:
-alapból mindenkit vágnak
-a főorvos betiltott mindenféle fájdalomcsillapítást - kéjgáz sincs
- szülőszék használathoz már a terhesség elején kérvényt kell benyújtani, és az sem biztos hogy megengedik
- csak a felfordított teknősbéka pozícióban lehet szülni
neten annyira azt hangoztatták, hogy mennyire családbarát... de akkor ezek szerint még sem?
A fájdalomcsillapításról már olvastam korábban itt is, hogy nem engedik. A többiről nem hallottam.
Egy ismerősöm mesélte (pár hete szült császárral), hogy őt úgy vágták fel, hogy az érzéstelenítő még nem is hatott (és nem egyedi eset, többen is mesélték neki, hogy másnál sem vártak) és semmi nem indokolta, h azonnal vágni kelljen, mindent érzett :/
A korábbi években szült már ott pár barátnőm, az általános vélemény nem a legjobb a kórházról, de részletekbe nem mentünk akkor bele.
Te mikorra vagy kiírva, van választott dokid?
Hát igen :/
Írd majd meg légyszí, hogy mit mondtak!
Kinél fogsz szülni?
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne,én január 21.re vagyok kiírva.Mi is ma készültünk menni szülőszoba látogatásra,de sajnos tönkrement egy vezeték a falban,és muszáj volt megvárni a villanyszerelőt...így jövő héten megyünk.Kérlek írd meg,neked mit mondtak,mert kíváncsi vagyok,hogy esetleg van e eltérésben ebben is,hogy kinek mit mondanak el.A fájdalomcsillapításról egyébként én is olvastam régebben,hogy nem engedik.De a többi furcsa,mert néztem anno egy videót,és abban meg arról beszéltek,hogy mindenki eldöntheti,hogy kényelmes neki.
Fazekas Anita doktornőről hallott vki?
Őt ajánlották,de semmilyen információt nem tudok,és a neten sem találok sokat..
Én nem hallottam róla.
Viszont az jutott még eszembe, hogy szülésnél hány hozzátartozó lehet bent? Vagy nincs korlátozva? Nem az egész családot szeretném természetesen, de úgy lennék nyugodt, ha a férjem és anyukám is bent lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!