Székesfehérváron a Szent György kórházban szülés?
Milyenek az orvosok szülésznők? Kb mennyit kérnek egy szülésért?
Ha nem fogadok dokit mert nem telik rá akkor máshogy bánnak velem?
Mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Egy biztos, bababarát, tiszta, segítőkész kórház. Nekem volt orvosom és szülésznőm is, egyiket sem bántam meg, főleg a szülésznőt. Iszonyú sok erőt adott. Sokan egyiket sem fogadják meg, és szerencsére nem lesz rossz élmény a szülés nekik.
Sajnos nekem vannak ismerőseim, akik nem fogadtak orvost és szülésznőt sem és bizony egész éjjel le sem sz..ták. Én úgy voltam vele, hogy első szülés, azt sem tudom mire készüljek, nem volt még ilyenben részem, így nem kockáztattam. Mi adtunk, amennyit gondoltunk (2009-ben: szülésznő: 20.000,- Ft., doki: 30.000,- Ft.), bár én maszek rendelésen is otthagytam egy csomó pénzt. A szülésznőnek lehet többet kellett volna adni, de ezt már csak utólag gondoltuk. Gond nem volt vele, nem reklamált vagy ilyesmi. Én spórolgatnék és nem kockáztatnék.
Rendőrségen dolgozom, dolgoztam (jelenleg újra kismama vagyok), feljelentéseket vettem fel. Tavaly volt egy fiatal hölgy, aki a kórházat akarta feljelenteni, mert meghalt a babája, voltak jelek a szülésnél, amit még a laikus is tudja, hogy baj lehet belőle, mégsem foglalkoztak vele és ez lett a vége. Nem ijesztgetni akarlak, de szerintem így fogsz nyugodtam menni szülni, ha tudod, hogy lesz melletted végig valaki, aki támogat és tudja, hogy mi történik veled. Ha van kérdésed, írj nyugodtan!
Én 3-szor szültem Székesfehérváron, egyszer sem volt fogadott orvosom. Az első 2 szülésemnél nem is volt gond (2010,2011), mindenki nagyon rendes volt. 3. babám idén februárban szültem, bizony igen alpári volt az orvos is és egy szülésznő is. Nem az a szülésznő volt bunkó, aki levezette a szülést, hanem aki a megfigyelés után bejött értem.
Elég sok orvost megismertem, mert sokat kellett bent feküdnöm magas vérnyomás miatt. Vannak nagyon jó orvosok, pl. Dr. Csetényi Zsolt, Dr. Blaskó Imre, Dr. Bognár Ida, de a szakorvos jelöltek is nagyon normálisak szerintem.
Egy orvost nem ajánlok, Dr. Kállay Miklós, csak pofákat vágott, mikor nehezen jöttek a fájások.
Szakorvos jelöltek közül Dr. Fazekas Anita nagyon szimpatikus volt.
Ha fogadsz, akkor 60 ezer alatt ne is számolj, plusz a magánrendelőkben kifizetett pénz.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Sajna nem járhatom végig az összes dokkt meginterjúvolni mennyit kér és a legolcsóbbat választani :)
Vagy így megy?
Lehet bugyuta kérdés de ez az első terhességem és fogalmam sincs,hogy megy ez :)
1 éve szültem ott, nem volt sem orvosom sem szülésznőm.
Semmi rossz tapasztalatom nem volt.
Szerintem ez az orvosfogadás csak egy divat lett.
Fazekas Anita doktornőről hallott vki?
Őt ajánlották,de semmilyen információt nem tudok,és a neten sem találok sokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!