Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült már Székesfehérváron?

Ki szült már Székesfehérváron?

Figyelt kérdés
Mindegyik kórházba más,hogy kezelik a betegeket,a kismamákat.Arra lennék kíváncsi,hogy aki már ott adott életet a gyermekének azzal,hogy bántak és persze a babájával.Mennyi időt kellett bent töltenie?Meg volt-e elégedve az ottani nővérek és orvosok oda figyelésére.Nagyon szeretném tudni mert én is ott adok életet első babámnak,s kicsit izgulok mert nem tudom milyen színvonalon bánnak az emberekkel.Remélem kapok válaszokat.

2012. máj. 9. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2009 őszén szültem ott. Fogadott orvosom volt, ő rendes volt, a szülésznő csak ellátta a dolgát, de ez engem nem zavart, mert a férjem velem volt. Szülés után több mint félórát nyugton lehettünk hármasban, az jó volt.3 napig kellett bent maradnunk a kórházban. A nővérek vegyesek voltak, volt segítőkész és kevésbé segítőkész is, de különösebb bajom nem volt egyikkel sem. A kórház maga szerintem jó, a szülészet és a kórtermek is. Második babámat is ott fogom szülni, ha minden igaz, 1-2 héten belül, így azután frissebb információim is lesznek a helyről, de remélem, már ezzel is segítettem egy kicsit, hogy ne izgulj nagyon. Te mikorra várod a babát?
2012. máj. 11. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:

2010 márciusban szültem ott a kisfiamat, és pár héten belül a kislányomat is. A héten bekerültem sajnos, mert beindult, de megállították.

Szóval ne izgulj, a dokik többsége normális, a szülésznők pedig nagyon aranyosak. Be kell csengetni, ott elmondani mi a helyzet, át kell öltözni hozott hálóingbe, majd felveszik az adatokat, lázmérés, vérvétel, vérnyomás, méhszájvizsgálat, majd ctg a vajudóban, és ha van szabad szülőszoba vagy idő van, akkor lehet menni a szülőszobába. Az apuka csak oda mehet be, 1000 ftért tud venni apukás ruhát. Szülés után ha nincs teltház, akkor még 2 óráig bent lehet lenni a szülőszobán babával, apukával, majd anyukát osztályra viszik, a babát pedig megfigyelik 2 órát, utána viszik anyukához.

A szülés napja a 0.dik nap, és a 3.napon lehet távozni 10-12 között, császár esetén 4.napon.

Magadnak vigyél:

betét, 2-3 hálóing, evőeszközök, pohár, melltartóbetét, extra puha wc papír

Babának:

kb 30 db pelus, 5 db-ot adnak, törlőkendő, popsikrém, 3-5 db textilpelus, köldökhintőpor, alkohol, steril gézlap, vatta. Ruhát adnak, csak hazahozósat kell vinni.

2012. máj. 13. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
előző vagyok, kicsit hülyén fogalmaztam az elején, 35 hetes vagyok a kislánnyal, szóval még nem szültünk, csak bent voltam 3 napot visszatartáson, de 2 év alatt nem változott semmi.
2012. máj. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!