Terhességi cukros kismamánál mennyit várnak a szülés indításával? Én kérhetem, hogy megindítsák? Az Isván kórházban fogok szülni.
Figyelt kérdés
Keddre voltam kiírva a kisfiammal. És aggóom, nehogy baj legyen, mert terhességi cukrom, van és a héten a vérnyomásom is elég magas. Eddig nem volt baj vele, de most az utóbbi párnapban magas.A nyákdugóm már távozott, de nem végeztek méhnyak vizsgálatot sem. Aggódom, nehyogy baj legyen. A dokimmal 3 hete nem tudtam beszlni, mert szabin volt.2008. aug. 14. 18:57
1/1 anonim válasza:
Simán terhességi cukornál megvárják a 42 hetet, ha nincs egyéb gond.(legalábbis nálam).Ha magas a vérnyomásod, ott már más a helyzet.Engem szó nélkül "indítottak ", talán direkt úgy vizsgált meg a doki, hogy abból baba legyen.Éreztem hogy nagyon fájt a vizsgálat, rá 5 percre elfolyt a magzatvíz.Türelem, a cukor miatt nem lesz baja.Legalábbis az enyémnek semmi, csak 4 kg-os 52 cm-es lett.Amúgy császárral zárult.(sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!