Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eda után gerincfájdalom?

Eda után gerincfájdalom?

Figyelt kérdés
3,5 hònapja szültem, kaptam EDAt de szinte semmit nem hatott. Azòta fáj a gerincem ès mellette az izom, ott ahol megszùrtak, de csak akkor amikor hàtrafelè hajolok. Volt valakinek hasonlò tapasztalata?
2014. nov. 15. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor fàjt a gerincem amikor a hàtamon feküdtem és akkor amikor nyújtózkodtam. Néha még mindig fàj. Két éve szültem. Ja....és nekem se hatott az eda.
2014. nov. 15. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem hatott es nem is faj semmim...
2014. nov. 15. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azert nem hatott es azert is faj, mert nem jo helyre szurtak. Nekem hatott es nem faj.
2014. nov. 15. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én négy éve szültem Edaval, és ugyanígy vagyok azóta is. Akkor se éreztem hogy hatott volna, viszont azóta minden egyes zuhanyzásnál mikor mondjuk a hátamat vagy hátsómat mosom, és ahogy "hátratekeredek" egyszerűen van hogy néha úgy maradok, mert annyira belenyilall. Ha eddig nem múlt el, szerintem ez már téged is végig fog kísérni. Én már azért megszoktam, hogy óvatosan forduljak, bár van hogy megfeledkezem róla.
2014. nov. 17. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!