Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, visszaszükült a...

Szülés után, visszaszükült a hüvelyed? Ha igen, mennyi idő után?

Figyelt kérdés

Aki tág maradt,mennyire zavaró együttlétkor?

Esetleg férfiak tapasztalata a párjukról?

(Komoly válaszokat várok,nem trollkodókat)

Köszi

2014. nov. 12. 22:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

2 éve szültem,nem szűkültem vissza.A férjem is megjegyezte,hogy tágabb vagyok.De nincs semmi zavaró benne az együttlétek alatt.Vagyis nem panaszkodott és ugyanúgy élvezi mint előtte. :D

27/N

2014. nov. 12. 22:31
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

En mar az elso egyuttletkor is szuk voltam. A ferjem szerint nem valtozott semennyit, de en sem erzem hogy tagabb lennek. Remelem a masodik szules utan sem lesz gondom. Esetleg keress fel egy szakembert ha annyira zavaro.

21/N

2014. nov. 12. 22:33
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Nekem tágabb lett és picit más lett, de ezt inkább csak én veszem észre. 8 hónapja szültem és minden hónapban javult kicsit a helyzet szerintem.
2014. nov. 12. 22:39
 4/19 A kérdező kommentje:

Mèg nem szültem,első baba és érdekelnek a tapasztalatok.

Mivel sok tudatlan (még nem szült) nő osztja az észt,hogy igen is mindenki tág marad bla bla és azért van mostanában annyi császár kérésre.

Én természetes úton fogok szülni,hacsak nem lesz muszály a császár.Ezért érdekelnek a személyes tapasztalatok.

2014. nov. 12. 22:40
 5/19 anonim ***** válasza:
A 6 hetes kontroll után voltunk együtt, addigra visszaszűkült.Azóta eltelt 13 év, lett még egy törpe,de a férjem azt mondja, most is ugyanolyan,mint a szülések előtt.
2014. nov. 12. 22:53
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Az én hüvelyem is visszaszűkült már a 6 hetes kontroll utánra, viszont a bemenet kívülről más lett. Nekem fura.
2014. nov. 12. 23:19
 7/19 anonim ***** válasza:
59%
Ugyanolyan, mint szülés előtt, bár én gátvédelemmel szültem, gondolom ez is számít.
2014. nov. 12. 23:51
 8/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem sem volt tágabb már az első együttlétkor sem, viszont belül kicsit átrendeződtek a dolgok, szóval a férjemnek volt mit újra felfedezni :) Amúgy nálam pedig metszették a gátat. Szerintem, ha gondjaid lesznek az intimtorna sokat segíthet!
2014. nov. 13. 06:22
 9/19 anonim ***** válasza:
59%
Az első 2 szülés után visszaszükült, de a harmadik után minimálisan tág lettem. Bár az utolsó szülésnél nem volt gátmetszés sem reoedés, lehet hogy ettől. Ja és igen teljesen máshogy néz ki :) A páromat nem zavarja , élvezi :)
2014. nov. 13. 06:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szűk volt szülés előtt, kellemetlen is volt a szex a legtöbb pózban. Volt gátmetsézsem és a dokival megvolt beszélve a problémám, hogy nem lenne gond, ha egy kicsit tágabb lenne. Végül valamennyivel tágabb lett. Nem zavaróan a férjem számára, de így végre én is tudom élvezi a szexet, ami azért nagy könnyebbség a férjemnek. Intimtorna egyébként sokat segít a regenerálódásban, rugalmassá tételben, én a fájdalom miatt tornáztam, és valamennyire sikerült vele enyhítenem már szülés előtt a szex alatti fájdalmat.
2014. nov. 13. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!