Mosonmagyaróvár vagy Győr?
Figyelt kérdés
Hol szülnél inkább?
Miért?
Hol mit kell vinni az anyukának és a babának?
Hol mik a szokások?
2014. nov. 11. 18:55
1/2 anonim válasza:
Győrben van PIC. Móváron nincs, nekem ennyi bőven elég is, hogy tudjam, hova menjek, de persze mindenkinek más a fontos.
2/2 anonim válasza:
Nekem is a győri PIC volt a döntő, bár Mosonmagyaróváron lakom, de 2011-ben Győrben szültem. Óváron éjszakára odaadhatod a babát a csecsemős nővéreknek, így tudsz kicsit pihenni, ez jobb szerintem. Győrben egész nap, éjszaka is veled van a baba, csak este vitték el a fürdetés idejère kb. 15 percre, ez nekem így császár után fárasztó volt. Győrben sima szülés után 3. napin, császàr után 4. napon engednek haza, ez talán Óváron hosszabb idő. Győrben nem segítettek eléggé a szoptatásnál a csecsemősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!