Aki nemrég szült Szombathelyen, tudna mesélni, milyenek a körülmények, ott dolgozók, mit adtak, mit kellett vinned?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 15:34
11/32 A kérdező kommentje:
De ha jön látogatni, akkor kivihetem az apukához a babát? Apás szülést szeretnénk, de azért amíg bent vagyunk, akkor szeretné megfogni.
2014. nov. 11. 17:04
12/32 anonim válasza:
Sajnos ki nem viheted, egy üveg fal elválaszt titeket. Pedig ssjna nem foghatja meg. Besem mehet az osztályra.
13/32 A kérdező kommentje:
:( ezek nem jó hírek. Akkor így hosszú lett a bent töltött idő.
2014. nov. 11. 17:28
14/32 anonim válasza:
Nem lesz az mint írtam is mindig lesz valami szóval hamar elmegy az a néhány nap. Amúgy régen sem lehetett megfogni a babát. Annó belehetett menni de csak az ajtón keresztül lehetett megnézni. Most úgye szigoritottak a lopások miatt azért van kiléptetés.
15/32 A kérdező kommentje:
Már tényleg csak egy utolsó kérdés. (egyenlőre :) ) Mit jelent ez a kiléptető rendszer? A párommal akkor csak folyosón találkozhatok?
2014. nov. 11. 17:48
16/32 anonim válasza:
A kiléptető rendszer az jelenti hogy keresel egy csecsőst és megkéred hogy a kártyájával ami csak a korház személyzetének van engedjen ki. Ha szerencséd van találsz is embert.nem kell a folyosón lenned lehetc te az udvaron is vagy lent a "halba". Ha vissza akarsz menni csengetned kell és ha szerencséd van akkor hamar be is engednek ha nincs akkor állhatsz ott 15-20percet is. Szóval erről szól az egész.
17/32 anonim válasza:
Már bocsi de hol akarnál máshol találkozni vele? Az egész kórház folyósoból áll. Nincs terem ahova bemehetnétek. Jártál te már a szülészeti részen?
19/32 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es válaszoló! Bunkózni nem kell... Mint írtam, első gyerek, és valószínű, nem azért kérdezgetek, mert már jártam ott, és tudom, mi hol van, hogy működik...
2014. nov. 12. 17:45
20/32 anonim válasza:
Másfél évvel ezelőtt még nem kellett kártya, ha ki akartál menni. Cssk egy gombot megnyomtál és kinxilott az aJto. Befele valoban csengetni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!