Anyukák, akik nemrég szültetek Szombathelyen? Tapasztalatok?
Utoljára 8 hete szültem ott. Szülészet szuper, nagyon aranyosak, bár volt szülésznőm, ott volt mellettem végig, nekem indított szülésem volt. Csecsemősöknél valaki rendes valaki nagyon nem. Orvosom is volt, Ő is rendes volt. Nem voltam VIP szobában, mert nem akartam egyedül lenni, ill- ha bármi kellett ott voltak a nővérek, és ha éjjel nagyon nem akart aludni a babám akkor kivitték, fogták, és hagytak aludni.
Ha valamire konkrétan kiváncsi vagy írj, hátha tudok válaszolni.
Ja, és oxitocinnal indítottak nekem, hosszú lenne leírni miért kellett indítani, de nem állat módjára, hanem szép fokozatosan adagolták.
Kihez jársz gondozásra?
OFF:
Érdekelne, hogy mi a fene nem volt hasznos a válaszomban!!! Ha lepontozgatsz, legalább vállald, hogy miért? Tán nem tetszik, hogy bajom van néhány termékkel? Én legalább nem hátulról támadok, és nem alaptalanul írom, amit írok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!