Terhesség elejétől fogva, azt megelőzően, ha nem 800 mikorgramm folsavat, hanem 1000-1200 mikorgramm körülit szedtem az veszélyes lehet a babára?
Figyelt kérdés
Bár úgy tudom, mivel vízben oldódik, nem lehet túl adagolni, és nincs nagyon mellékhatása..de én egy olyan folsavat szedek (felezve is 1500 mikorgrammnyi, ami 3 mg-os kiszerelésből van 50 szem.Én ezt félbe szoktam törni és azt szedem már jnauár óta..néha ki kihagyva...de folyamatosan.Ez nem lehet gond ?Mert ugye ezt hangoztatják, hogy az fontos, hogy fel legyen töltve az emberben terhesség előtt már legalább 1-3 hónappal !De mennyi a max.!min.400 -800 mikorgramm..2008. aug. 13. 21:53
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggodnod,én is olyat szedtem,szedek és a védőnö is azt mondta szedhetem egész terhesség alatt.eddig napi 2szemet ettem ugy 4.hónapig,utana egyet.a vassal együtt a leghatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!