Mára vagyok ki irva, elkepzelheto h nem jon mar ma? tobbi lent.
Mara vagyok ki irva!
Reggel ota vannak joslofajasok egesz nap volt.. de eleg erosek is voltak nemelyik...!
Voltam ma Nst-n volt poci kemenyedes.. orvos nem vizsgalt.. uh-ra nemkellett mennem.. eleg gyer egy korhaz! -.-'
A kerdes az lenne h lehet e ebbol valami hajnalban??
Mar nagyon varjuk elso kisbaba, kisfiu! :))
A joslofajasok meg olyan mint a menstruacios fajdalmak..
eleg erosek is voltak... es suruek!
Sajnos azt nemtudom h nyitott vagyok e,mert doki nem vizsgalt meg.. utoljara csak 30 hetesen es ma vagyok 40 hetes!
Nincs fogadott dokim!
Normalis valaszokat legyszi
Most nem érzel semmit? Elmúltak a fájások?
Ebből amúgy bármikor lehet már szülés, de pontosan nem lehet megjósolni mikor. Ha jönnek a fájások és nem múlnak, akkor az már igazi fájás. De ha elmúlik akkor csak jósló.
Bármikor megindulhat a szules :)
Holnap nem kell menned vizsgálatra ? Nekem kellett 5 napot hordtam túl , aztán hajnal 4 kor kezdődtek a fàjàsok 6 percesekkel . 11:10 kor megszületett a lanyom. Magzatviz em nem folyt el ezért repesztették .mszoval hamar megvolt a szules :) vasárnap lesz 1 eves :)
Egyébként nekem a kiirt napon volt nst, magzatvizvizsgalat ( amnioszkopia ) méhszàj vizsgálat bő 1 ujjnyira voltam nyitva. És minden nap mentem vizsgálatra a tulhordàs miatt , minden nap nst, 2 naponta amnioszkopia, és méhszàj vizsgálat . Hétfői napra voltam kiírva akkor ment el a vizsgálat után a nyàkdugó ( barnás , zselés anyag) .
Nekem az volt a jel szules előtti napon pénteken higy alig tudtam járni annyira fajt a derekam, szó szerint minden lépésnél majd be könnyeket a szemem. Ez volt péntek reggeltől ,akkor voltam uh n is. Bele sem gondoltam hogy hajnalban indul a szules :D
Könnyű szülést neked ! :)
Koszonom a gyors valaszokat! :)
Remelem ma ejjel mar be indul vagy hnap reggel/nappal! :)
De most is vannak "joslofajasok" meg mintha fajna a derekam is..
meg szoktam nezni az idot, es most pl. 21:41-tol 21:44-ig tartott a fajas ez a alhasi gorcs...
aztan azota semmi.. de ilyen 15-20 percenkent jon es ilyen 4-5 percig..
van amikor erosebb van amikor gyengebb fajasok! :)
Koszonom a valaszt! :)
Remelem azert mar ki akar jonni..
amugy elegge fesziti magat odabennt.. es olyankor olyan nrhezen tudom venni a levegot..
Nah? :)
Neked lett baba?? :) :)
Nekem sajna nem :(
De talan majd ma! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!