Szülés utánra a védőnő a Tena legnagyobb betétjét ajánlja, amit gyógyszertárban tudok megvenni. Ez a betét belemegy a normális most hordott bugyimba? Vagy vennem kell nagyobb bugyit?
Szerintem belefér. Én pelenkabugyit vettem, eldobhatót. Nagyon kényelmes volt a hasi részén, nekem sajnos sürgősségi császár lett a vége, és nem volt mindegy, hogy van-e ott bugyigumi vagy sem. Ha legközelebb simán sikerül a szülés, akkor is ezt fogom használni, mert nagyon kényelmes volt, és rengeteget elbír, ez viszont bugyi helyett volt rajtam.
Tena pants: [link]
bele megy, de nem a csípőbugyiba való szerintem, hanem a magasderekúva.
A DM-es jessa is ugyan olyan jó amúgy, csak olcsóbb.
Én a legnagyobb éjszakai szárnyas betétet használtam szülés után, tökéletesen jó az is és nem érzed magad úgy, mintha be lennél pelenkázva, szerintem nem kell megvenni a drága Tena-t.
Kínaiban vettem széles XL-es bugyikat, ezeket mai napig használom, ha menstruálok, így felesleges kiadás nem volt.
Én végül császáros lettem így a sima bugyik nem lettek jók mert a katéter csöve úgy lerántotta a bugyik detekát, hogy pont a sebbe vágtak bele. Extra magas derekú nagyibugyit vettek nekem a kínaiban, szülés után mikor lement a hasam egészen derékig felértek :)
Azóta is hordom őket menstruációkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!