Mikor folyik el a magzatvíz? Csak túlhordáskor, vagy lehet előbb is?
Zöld akkor ha belekakál a baba a vízbe,mondjuk ha stressz éri...ilyenek.
Elfolyhat az bármikor szivem,nekem front miatt 9 nappal a kiírt előtt,de akár úgy mint nálad később is.
Azt mondják a víz akkor folyik ha a baba még nem akar kijönni de így már muszáj,fájás meg akkor ha már ki akar jönni: ^^
en hogy szültem azt hiszem effele kerdesek mar nem merül nek fel az első utan, neked megis?neharagudj csak fura,ilyet talan olyan kerdezne aki nem szült.tenyleg nem sertődj meg.
masreszt nekem a 37 heten ment el a magzatviz,szintelen volt,ugy tudom a zöld nem jo mert abban mar van ürülek is,de nem tudom tulhordasnal hogy van,szoval nekem se fajas semmi csak elment a m.viz
szia
Szia!
Én 2 héttel korábban szültem és a magzatvíz elfolyásával kezdődött a szülés.
Sógornőmnek is elfolyt a vize, korábban jött a baba, de az ő vize is zöld volt. Tehát nem csak túlhordáskor lehet az.
Kedves 20.47-es! Érdekes, amit írtál, ezt így még nem is hallottam. Bár lehet benne igazság: miután elfolyt a vizem, 28 órát vajúdtam, úgy kellett belőlem kivarázsolni a gyereket :) Szerencsére a császárt megúsztam.
Igen, vannak kérdéseim. Mert nincs két egyforma szülés. Nem tudom ezen miért kell meglepődni. Azt tudom, hogy a zöld magzatvíz baj, de csak túlhordás esetén vizsgálják a magzatvizet. Azért kérdeztem.
Fájásaim később sem lettek, indítani kellett.
Én 41+1 hetesen szültem. Elfolyt a magzatvizem, de tiszta volt. Nekem jöttek akkor már a fájások is. Szerintem amúgy hamarabb is megrepedhet a burok, nem feltétlenül csak túlhordáskor.
Nekem csak a szülés előtti nap csináltam amnioscopiát, addig meg jól be voltam tojva, hogy nehogy baj legyen odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!