Mennyibe kerül egy szülés fogadott orvosnál Szegeden?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 11:48
1/2 anonim válasza:
Attól függ,kinél szeretnél szülni.
Én egy hölgynél szültem,90 ezerben egyeztünk meg.
A főorvosoknak 110 meg fölötte adtak,de volt,aki úgy egyezett meg a dokijával,hogy 40-et ad.Ugyanúgy szépen ellátta,gyönyörű volt a császáros hege neki is! Nem összegfüggő.
A magánrendelés 10-szerese dolog nem biztos,hogy jó.Szerintem majdnem sok,de meg kell kérdezni a dokit,nem kell szégyellni.Nekik ez természetes,én is konkrétan rákérdeztem,mondta,hogy amennyit gondolok,megkérdeztem az átlag mennyit ad (neki 50 körül szoktak). Nekem egyben más női bajom is volt,azt is megoldotta,ezért kapott ennyit(így csak egyszer kellett vágni)
2/2 anonim válasza:
Sziasztok! Dr Nógrády Miklósról tudja valaki, hogy mennyiért vállal szülést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!