A császár utáni varratszedés nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Már volt egy császárom, de akkor kapcsozva voltam nem varrva, az nem volt annyira kellemetlen. A varrattal is hasonló élményre számíthatok?2014. okt. 27. 15:23
1/11 anonim válasza:
Nekem az már semmi volt! Alig éreztem, kb. 2 perc sem volt.
Az addigi fájdalmakhoz képest, ez csikizés volt.
2/11 anonim válasza:
Nekem az a rész a varratszedésre már érzéktelen volt, így nem fájt, alig éreztem. Azóta se érzek ott semmit, ha megkaparom sem, pedig 3,5 éve volt. :)
4/11 anonim válasza:
Nem volt fájdalmas nekem a császár után, de volt olyan nőgyógyászati varratszedésem ami viszont fájt, de azt nem én dokim csinálta, szerintem csak azért, mert bunkó volt a doki. De alapvetően nem volt olyan nagy fájdalom, csak ahhoz képest amit vártam császár után még jól is esett, hogy nem húzódik, de ez lapar műtét utáni varratszedés volt, ami kellemetlen volt.
5/11 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem. A doki egyszer csak közölte, hogy kész. Én meg néztem, azt sem tudtam, hogy már elkezdte. :) Ne félj tőle, semmiség.
6/11 anonim válasza:
Nem fáj. Jót beszélgettünk közben a dokimmal :)
7/11 anonim válasza:
Én észre se vettem, közben beszélgettem az orvossal aztán csak egyszer mondta h kész, meg is lepődtem h ennyi volt.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor nem parázok rá :).
Csak néha annyira feszül az egyik helyen, hogy ilyenkor úgy gondolom, hogy be fogok tojni, ha azt meghúzza :).
2014. okt. 27. 16:21
9/11 anonim válasza:
hát akkor csak nekem fájt :)
egyik oldalt megvágta a varratot aztan megfogta a szalat es berantotta mint egy láncfüreszt...azert a nem éreztem-től messze volt...remélem most sima szülés sikerül...:)
40 hkm
10/11 anonim válasza:
Utolsó nem vagy egyedül!!:)Nekem is fájt,de nagyon!Szintén úgy csinálta hogy az egyik végét elvágta majd hirtelen kirántotta:rettenetes volt!!Rosszabb volt mint az első felállás,nem tudom miért!Sogórnőmnek,barátnőmnek sem fájt.Nem vagyunk egyformák!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!