Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, ha az orvos egy...

Normális, ha az orvos egy nappal sem engedi túlhordani a babát?

Figyelt kérdés

Nekem egy kicsit fura volt, most hallottam. Anyukának nem volt semmilyen problémája, de amikor betöltötte a 40. hetet (ez már előre meg volt beszélve), napra pontosan reggel 8 órára be kellett sétálnia a kórházba és az orvosa megrepesztette a burkot, hogy megszüljön. + oxi infúzióban, ha kell, nem indulnak meg a fájások.

Ez csak nekem fura??

2014. okt. 25. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a gond, tényleg.

40. héten volt, az a baba már kifejlődött, nincs szükség tovább bent lennie. Az anyukának sem jó már, nehezen mozog stb. Majd fejlődik a baba tovább idekint. De ha belegondolsz lehet nem is járt rosszul, így legalább nem valahol jön rá a szülés, hanem tudta, hogy reggel 8-kor már tuti szül és nem pl elmegy a közértbe és ott folyik a magzatvíz, vagy az éjszaka közepén kell kapkodniuk.Ettől még természetesen szült. Az hogy valaki természetesen szül nem azt jelenti, hogy semmi segítséget nem kaphat.

Az hogy segítség kellett a szülés induláshoz miért lenne gond tényleg nem értem.

Nekem elfolyott a magzatvíz, tehát nem volt mese, szülni kellett, de mivel nem volt tolófájásom, így kaptam én is oxitocint. Szóval lehet neki is volt valami, hogy mégis beavatkoztak a természet rendjébe.

2014. okt. 25. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:

ja és ettől még én is természetesen szültem, ahogy akiről írtál.

utolsó voltam.

2014. okt. 25. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a történet fura, hanem te. Meg a feszültség, amit ez benned okoz. Én kezeltetném a helyedben a problémád, mert felrobbanni azért nem kell attól, hogy ő természetesen szült. Téged idegesít, mert nem így fogalmaznád meg a dolgot. Az egyetlen tény az ügyben, hogy nem tartozik rád :)
2014. okt. 25. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:

A burokrepesztés tök ter-észetes

4 ujjnyira tágulta- és -ár tolófájások jöttek de burkot kellett repeszteni -ert ne- repedt -agátol

sorry rossz a billyentyűzete-

Téged egyébként -iért frusztrál ennyire ez a sztory_

2014. okt. 25. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdésed az, hogy normális-e, hogy nem hordhatta időn túl a babát az anyuka, de a problémád az, hogy természetes szülésnek meri hívni az indított szülést. A kérdésre a válasz, hogy ha tényleg minden rendben volt, a baba méretétől kezdve a magzatvizen át, a méhlepény állapotáig, akkor hagyni kellett volna. Itthon jellemő a prevenció az orvosok részéről, de nagy is a felelősségük. Ezzel a részével én sem értek egyet, amúgy én a 42. hét végén sétáltam így be a kórházba. (külföld) Van egy kis fogalomzavar, mert maga a szülés természetes volt, csak el kellett indítani. A nem természetes szülés a császár, amikor megműtenek. És egyetértek azzal, hogy ami zavar másokban, az igazából magunkban zavar. Szóval, magaddal is foglalkozz, hogy milyen blokkod van a témával.
2014. okt. 26. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!