Normális, ha az orvos egy nappal sem engedi túlhordani a babát?
Nekem egy kicsit fura volt, most hallottam. Anyukának nem volt semmilyen problémája, de amikor betöltötte a 40. hetet (ez már előre meg volt beszélve), napra pontosan reggel 8 órára be kellett sétálnia a kórházba és az orvosa megrepesztette a burkot, hogy megszüljön. + oxi infúzióban, ha kell, nem indulnak meg a fájások.
Ez csak nekem fura??
Nem értem mi a gond, tényleg.
40. héten volt, az a baba már kifejlődött, nincs szükség tovább bent lennie. Az anyukának sem jó már, nehezen mozog stb. Majd fejlődik a baba tovább idekint. De ha belegondolsz lehet nem is járt rosszul, így legalább nem valahol jön rá a szülés, hanem tudta, hogy reggel 8-kor már tuti szül és nem pl elmegy a közértbe és ott folyik a magzatvíz, vagy az éjszaka közepén kell kapkodniuk.Ettől még természetesen szült. Az hogy valaki természetesen szül nem azt jelenti, hogy semmi segítséget nem kaphat.
Az hogy segítség kellett a szülés induláshoz miért lenne gond tényleg nem értem.
Nekem elfolyott a magzatvíz, tehát nem volt mese, szülni kellett, de mivel nem volt tolófájásom, így kaptam én is oxitocint. Szóval lehet neki is volt valami, hogy mégis beavatkoztak a természet rendjébe.
ja és ettől még én is természetesen szültem, ahogy akiről írtál.
utolsó voltam.
A burokrepesztés tök ter-észetes
4 ujjnyira tágulta- és -ár tolófájások jöttek de burkot kellett repeszteni -ert ne- repedt -agátol
sorry rossz a billyentyűzete-
Téged egyébként -iért frusztrál ennyire ez a sztory_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!