Szülésznőnek már a ctg-s találkozások során "illik" adni pénzt, vagy elég egyösszegben a szülés után?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a szokás és nem szeretném kellemetlenül érezni magam.2014. okt. 22. 10:40
1/7 anonim válasza:
Én csak szülés után adtam neki.
Bár nekem az NST-ket nem ő csinálta. Fogadott volt.
2/7 anonim válasza:
Én csak szülés után adtam neki. Nekem ő csinálta az összes ctg-t, de nem gondoltam, hogy kéne neki adni már akkor is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
És előre megkérdeztétek, hogy mennyit kér majd a végén, vagy mondta magától, vagy erről nem esett szó, hanem adtatok amennyit gondoltatok? (Fogadott szülésznőről van szó, nem ügyeletesről.)
2014. okt. 22. 11:18
4/7 anonim válasza:
Mi is a végén adtunk, amennyit gondoltunk, nagyon elégedett voltam vele végig.
5/7 anonim válasza:
Ezen anno én is gondolkodtam. Nekem az orvos ragaszkodott hozzá, h megnézze a eredményt ill. ha kellett meg is vizsgált. -nem mindig a szülésznő csinálta a ctg-t, volt h más vki az osztályról. Én ilyenkor mindig vettem nekik cukrászsütit.
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok: én az első találkozásnál rákérdeztem, azt mondta, h amennyit gondolok. Mondtam 1 öget, ő pedig h jó lesz.
7/7 anonim válasza:
2. vagyok, én nem kérdeztem mennyit kér, adtam amennyit gondoltam, nagyon meg voltam vele elégedve. Nem is mondott volna árat az biztos, el se akarta fogadni amit adtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!