Miskolci kismamik, a párom bejöhet a vasgyári korházba szülésnél? Feltételek? Látogatási tilalom van? 37+5hetes mami
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 18:24
11/13 anonim válasza:
Én nem akarok senkit elkeseríteni, de én viszont úgy tudom persze friss infóból, mert anyósom ott dolgozik, hogy májusban lesz csak költözés.Penészedik az új fal stb..De kívánom, hogy ne legyen igazam, már így is nagyon elhúzták a költözést.
12/13 A kérdező kommentje:
hali lányok feb 11-12-13 költözözés ma mondta a dokim ez már tutui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 28. 10:56
13/13 anonim válasza:
Múlt héten szültem a Vasgyárban.
Nincs látogatási tilalom, bent lehet a szülésnél is az apa, a feltétel: alsóra kell vetkőzni, és steril ruhát kap.
A költözésről orvostól info: május, mert nedves az alagsor.
Egyébként annak lesz a legrosszabb, aki pont a költözéskor szül, mert mehet a Megyeibe. Ott pedig nem lesz saját orvos! A Vasgyár is jobb, mint a Megyei szerintem. Kibírható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!