Milyen volt szülni császárral ügyeletes dokinál?
Ügyeletes dokinál fogok szülni, mert az a nőgyógyász akihez járok nem vállal szülést, illetve anyagilag sem tudnánk állni.
Sokan írták itt, hogy ha valakit császároznak, akkor érdemes dokit fogadni. Én természetes szülésre készülök, de ugye soha nem lehet tudni, hogy mi lesz belőle.
Az ügyeletes orvos is ugyanúgy ellát, igaz?
Sajnos a kérdésedre nem tudok választ adni de én is ügyeletetes dokinál fogok szülni,természetes szülésre készülünk de ki tudja...!
Nekem 2 barátnőm is az ügyeletesnél szült és nem volt semmi problémájuk:-)egyikük császárral.
Boldog babavárást!
Szia!
Nekem nem volt sem fogadott orvosom sem szülésznőm. Akihez jártam terhesgondozásra nem akartam, akit meg szerettem volna, azt meg nem tudtam megfizetni.
A terhességem végén elég sok volt a probléma. Úgy alakult, hogy az osztályvezető főorvos műtött. A lehető legjobb ellátást kaptam. Nagyon kedves volt, és Őmiatta még a nővérek is másképpen álltak hozzám. Naponta 2x bejött megnézni, és a kisfiamat is meglátogatta. Nem vagyok híve a hálapénznek, de adtunk neki, mert neki köszönhetem a kisfiam életét. Ha van fogadott orvosom, akkor lehet hogy a kicsi már nem élne. Perceken múlt az élete.
Barátnőm így szült,ugyanazon okokból mint te.Simán indult a szülése 12 órán át vajúdott,már elindult a kitolási szakasz amikor észre vették,hogy a kzs rátekeredett a kislány nyakára...sürgősségi császár lett a vége,szép nagy hosszanti vágással de egészséges lett mindenki és ez a lényeg.
A doki doki,nem azért lesz jó vagy rosssz,hogy adsz e neki pénzt v sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!