Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésért ki mennyit adott a...

Margit84 kérdése:

Szülésért ki mennyit adott a fogadott orvosának? Rákérdeztem, nincs fix összeg. Tovább nem feszegettem a témát a dokinál. De tanácsok jól jönnének, hogy mi az átlag. Illetve fogadott szülésznőre is vonatkozna a kérdésem.

Figyelt kérdés
Sokszor sok helyről hallani hogy a magánrendelés 10x-e, de sokan mondják, hogy ez vidékre nem vonatkozik annyira, inkább Budapesten. Minden választ előre is köszönök!!!
2014. okt. 15. 08:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy hallottam, szülésznőnek itt 20-40 ezret adnak (megyeszékhely), orvosnak változó, van aki tartja a magánrendelési összeg 10-szeresét, van aki 50-70 ezret ad. Mi 30-at tudtunk épp adni, mikor szültem,igen, kevéske, de nem nézett csúnyán a dokim, megköszönte, azóta is mindig alapos és kedves velem. Amúgy 8 ezer volt nála egy vizsgálat, 50-et kapott volna, ha nem lett volna pont a szülés előtt váratlan kiadásunk.
2014. okt. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!