Ez már a szülés megindulása lehet?
Figyelt kérdés
kb. 2 hete vannak már jósló fájásaim,de tegnap estétől kb 10-15percenként jönnek,folyamatos,de nem erősödik. Ma reggel olyan mintha egy picit bepisiltem volna,ez lehet magzatvíz szivárgás? 38h4 napos kismama2014. okt. 13. 07:28
1/9 anonim válasza:
Szia! Mindenkepp nezesd meg. En is 15 perces rendszertelen fajassal jittem es mar 1 cm re vegig nyitva voltam. Par orara ra megszultem. Az lehet folyas is.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja és a derekam majd leszakad.
2014. okt. 13. 15:41
3/9 anonim válasza:
Menj be az a biztos! Mondom en csak josloztam es ra 5 ora mulva szultem. Ennek 3 napja!
4/9 anonim válasza:
Nekem végig rendszertelenek voltak a fájások, a magzatvíz elfolyt már onnan kezdve el nem múló tolófájások voltak.
5/9 A kérdező kommentje:
A fájások egyenlőre abbamaradtak,de továbbra is ramatyul vagyok,semmi nem jó,leszakad a derekam hiába pihenek,a közérzetem is rossz. Úgy érzem nincs sok hátra.
2014. okt. 14. 11:19
6/9 anonim válasza:
Ez mar tuti az! Tenyleg nincs sok hatra! Kitartas! :)
7/9 anonim válasza:
Ez a sehol nem találom a helyem és a semmire nem múló derékfájás mind-mind lehet jel. De azért rendszereződni szoktak a fájások. Méred az időt?
8/9 A kérdező kommentje:
A fájások rendszeresek de nem kibírhatatlanok,ezért gondolom h csak jósló. Nem tudom,mert az első gyerekemnél indítással rögtön 5 perces fájásaim voltak,de azt azérz már éreztem. Holnap megyek nst-re meg dokihoz,kiváncsi vagyok mit mond. Nem bánnám ha bent tartana. :-)
2014. okt. 14. 19:28
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Azóta biztosan babázol már. Mikor lett meg a babád? Hogy vagytok? :)
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!