Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valaki akinek a telihold...

Volt valaki akinek a telihold hozta meg a szülést? Ma telihold van és 40 hetes elmultam már nagyon várom az én kicsikémet!

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

A lányom 2013.12. 16-án született, még nem néztem, de telihold volt akkor :))

Aznap éjjel a kórházban 11 kisbaba született! Szegény nővérkék már eléggé "kivoltak" :)

Fogalmam sincs, van-e összefüggés, én nem gondoltam ilyesmire.

2014. okt. 8. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Huh, az nem semmi! En elegge szkeptikus vagyok, de abban hiszek hogy a Hold befolyasol minket. Persze nem biztos hogy mindenkit. Egyelöre semmit sem érzek. Hat meglatjuk.

Köszi a valaszt! Gratulalok a kicsihez! :)

Várok még valaszokat !

2014. okt. 8. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Augusztus 10-én volt Szuper Hold, nekem még az sem indította be a szülést. 12-én született a kislányom, 1 nappal a kiírás előtt. Úgyhogy én nem nagyon hiszek benne. Nem tudom, hogy számít-e valamit, de mindkét lányom szeles napon szültem. Igaz, érzékeny vagyok a szélre, már előző nap szétszakad a fejem, úgyhogy én inkább a frontokban hiszek, mint a Holdban. Könnyű és gyors szülést!
2014. okt. 8. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is telihold volt, igaz 41+3 hetesen indult csak meg a szülés. Picim 1 éves, de őrület, hogy születésétől fogva, minde teliholdkor zűrös az éjszaka, többször felsír, amúgy meg nyugodt.(Tegnap is buli volt...)

Kívánok neked mihamarabbi szülést és jó egészséget!

2014. okt. 8. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Telihold és kettős fronthatás volt.Tele volt a szülészet,és az összes kórterem zsúfolásig.Mondták is,hogy ilyenkor ez megszokott :)
2014. okt. 8. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Nos a telihold sem hatotta meg a kislanyomat, meg egyben vagyunk... Ha a hetvegen nem bujik ki, inditas lesz...

2014. okt. 11. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Kitartás, és jó egészséget nektek!
2014. okt. 12. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!