Közeleg a szülés?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok. Màr napok óta fàjdogàl a hasam. Ma reggel nagyon erős hasmenésem volt . Közben nagyon nyilalt a farokcsontomba éles fàjdalom. Màsnak is volt ilyen? Mintha kést szúrtak volna hàtúlról belém.2014. okt. 8. 07:44
1/15 anonim válasza:
Igen, nekem is volt ilyen a 38. hét elején! Figyelgesd a nyákdugót, magzatvízcsorgást, milyen rendszerességgel érzed a fájdalmat a derekadban. Nekem aznap lett meg a baba :)
Úgyhogy hajrá :)
2/15 A kérdező kommentje:
Ohh köszi! Igen figyelem a nyàkdugót. :)
2014. okt. 8. 07:57
3/15 A kérdező kommentje:
Elment a nyakdugo :)
2014. okt. 8. 11:49
4/15 anonim válasza:
Háááát, akkor pakolhatsz lassan :))
Apukát is ideje "kézközelebe" helyezni...
Kitartás, jó egészséget!
(készülj, mert egyre nagyobbnak fogod érezni azt a "kést" amit úgy érzel a derekadba szurkálnak)
5/15 A kérdező kommentje:
Minden kész van :) egyenlőre több darabban jön. A babám csuklik és mocorog. Még úgy nagyon erősen nem fàj. Apa készenlétben van a munkahelyén :)
2014. okt. 8. 13:36
6/15 anonim válasza:
1. és 4. vagyok :)
Hogy vagy, kérdező???? Vagy már hogy vagytok? :))
7/15 A kérdező kommentje:
Szia! Egesz nap jott a nyakdugo. Az elobb egy nagyon nagy. Fajasaim vannak. :)
2014. okt. 9. 18:10
8/15 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelnek a további fejlemények:) Legyszi írd majd meg:)
(37. hetes kismama)
9/15 A kérdező kommentje:
Mindenkepp :) ma lesz vizsgalat.
2014. okt. 10. 07:13
10/15 A kérdező kommentje:
Ma megszuletett a kisfiam :) mar vegig nyitva voltam mikora bejottunk delben.
2014. okt. 10. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!