Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6hónapja szültem szeretnénk...

6hónapja szültem szeretnénk uj babát mennyi idönek kell eltelni 2 szülés közt?

Figyelt kérdés
császároztak és elég csunya a sebem , nagyon szeretnék babát de eléggeé meg viselt a mütét és a párom fél hogy bajom lessz mivel 6 hónap alatt nem gyógyult a sebem . Valaki meg tudná mondani hogy leg hamarabb mikor lehetne igy babát vállalni . Mostanába volt sok tünet ami a terheséggre utalhat . A menszeszem sem jött még meg 26.án kellett volna de a teszt negativ lett

2014. okt. 6. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg az orvosod, teljesen változó ki mit mond. Én már hallottam fél-2 évig mindent.

Nekem személy szerint szintén császárom volt, kontrollon 8 hónapot mondott a dokim.

2014. okt. 6. 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Császármetszés után nagyon egyedi az elbírálása annak, hogy mikor javasolt a második terhesség vállalása. A szülés és a teherbeesés között komplikációmentes posztoperatív időszaknál is minimum másfél évet érdemes várni, azaz leghamarabb a nagy 18 hónapos korában javasolt belevágni. Korábbi gyermekvállalásnál nő az esélye az életveszélyes szövődmények kialakulásának, valamint kizárólag császármetszés jöhet szóba ilyenkor, míg minél nagyobb a korkülönbség, annál kisebb az esély a szövődményre, és annál nagyobb a hüvelyi szülésre (ami a további gyermekvállalás szempontjából szintén kulcsfontosságú lehet).

A férjem orvos, nekem is császár volt az első, ő akkor azt mondta, hogy min. 3 év legyen a két baba között, hogy minden totál 100%-os legyen. A hivatalos álláspont ettől lazább, de 2 évet szoktak javasolni így is.

2014. okt. 6. 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Én akkor estem teherbe a másodikkal, mikor az első másfél éves volt. Hamarabb is teherbe eshettem volna, nem fájt a hasam, nekem a doki 1 évet mondott, hogy azért azt várjuk meg, viszont én csak később készültem fel lelkileg a másodikra. Nekem is csúnya volt a hasamon a vágás, viszont másodjára sokkal szebben gyógyult be, de jobban is fájt!
2014. okt. 6. 14:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én mióta haza jöttünk a korházból orvosnál nem voltam , magamnak vágtam ki a varratot is :( Félek az orvosoktol nagyon
2014. okt. 6. 15:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok.

Nyilván akkor a csodás varratszedési technika okozza a sebgyógyulási nehezítettséget is.

Ne vállaljatok még gyereket.

2014. okt. 6. 15:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Te normális vagy??? Remélem legalább a gyereket viszed otvoshoz??? Terhesség alatt h jártál orvoshoz???

Inkább ne akarj mèg egyet!!!

2014. okt. 6. 15:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen öt viszem és akkor rendesen jártam orvoshoz és amiatt nem tudtam menni mert épp dolgoztam és anya nem tudtam el vinni a kislányomat orvoshoz de mindegy szépen kérdeztem ja és nem tudom te hány éves vagy de nekem 19 évesen nem vagyok hülye köszi mindenkinek a hozzászolást
2014. okt. 6. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmebeteg...azt az egy gyerekedet is sajnálom, hogy ilyen anyja van, inkább ne csináljatok mégegyet, ha nincs agyatok hozzá!
2014. okt. 6. 15:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
De hülye vagy, akárhány éves is vagy. A helyesírásod, a fogalmazásod is csapnivaló, szinte màr értelmezhetetlen. Az otthoni varratszedést meg már ne is említsük.
2014. okt. 6. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

császárosoknál később.

A seb gyógyulásától függ, hogy az orvos mit mond.

Tesség elmenni dokihoz és rendbetetetni magadat, igaza van a párodnak.

2014. okt. 6. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!