Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt fogadott orvosotok a...

Volt fogadott orvosotok a terhesseg soran?

Figyelt kérdés
Korhazba jartatok vagy maganrendelesre? A szulesert mennyit fizetettek? Mi alapjan valasztotattok orvost?
2014. okt. 5. 20:19
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Legfokeppen azert kerdeztem mert nalunk az sztk-ban olyan emberek vannak hogy nem szivesen megy be az ember utanuk. Ugyhogy valoszinuleg maganba fogok jarni vagy orvost fogadok mert nincs mas lehetoseg.
2014. okt. 7. 13:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Volt/van fogadott orvosom. Az első gyermekemet annál a dokinál szültem, akihez addig is jártam. Sose hívott magánba, mindig a kórházi rendelési idejére hívott be. A szülésem 16 órás volt, végig velem volt. A második gyermeknél már nem vállalt terhestanácsadást meg szülést, így új dokit kellett keresnem. Érdekes mód ő is mindig a kórházi rendelés idejében hívott be, ahogy most, a harmadiknál is. Bármi gondom, kérdésem volt, nyugodtan hívhattam. 30.000-et adtunk neki meg egy üveg minőségi bort. Mint említettem a harmadikat is nála fogom szülni.
2014. okt. 7. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!