Rakszüresi eredmennyel kapcsolatban kerdeznek, lehet hogy nem is az en leletem?
Figyelt kérdés
A gondom az hogy p4-es a leletem, es ezt ertem is vagyis most mar kezdem feldolgozni. De ha a leleten el van irva az hogy a kenet levetel ideje 5.-e holott en 12.-en voltam dokinal vagyis a kenet levetel nem 5.-en volt hanem 12.-e akkor lehet hogy ez nem az en leletem? Minden mas stimmel de pont ez nem.. Lehet igy elirni valamit??hiaba hivom a labort hogy mondjanak mar valamit, legközelebb hetfön lesznek bent..2014. okt. 4. 09:18
31/41 A kérdező kommentje:
sziasztok!megmütöttek hetfön es minden oke volt :) viszont van egy kis "gondom" szarul voltam mar a mütet elött is de utana is olya fura volt a kedvem, hanyingerem volt..stb eleve a mütetet menszesz alatt csinaltak meg (azt mondtak ez mindegy hogy megvan) na mindegy..a lenyeg hogy megfordult a fejemben hogy csinalok tesztet mert hat ez fura.. es full pozitiv lett.. most akkor hogyhogy?? megszakitassal csinaltuk mindig hiszen tudtam hogy mütenek es 10eve mindig igy voltunk.. es soha nem voltam ilyen helyzetben.. akkor most ez hogy lehet??? akkor ha terhes vagyok es megmütöttek akkor elmehet a baba a mütet miatt?? vajon volt valaki hasonlo helyzetben mint en? nagyon aggodok emiatt.. es nem akarom hogy a doki azt mondja hogy ne tartsam meg.. vagy nem tudom.. segitsetek legyszi
2015. febr. 27. 09:42
32/41 anonim válasza:
Én sajnos a helyedben nem tartanám meg, az altatáshoz / érzéstelenítéshez használt gyógyszerek miatt :( De az orvost kell megkérdezni, ő tudja pontosan mi történt.
33/41 anonim válasza:
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy terhesség miatt lett pozitív a teszt, pláne, ha nőgyógyászati problémáid voltak, de ezzel tényleg orvoshoz kell sajnos menni, a neten nem fognak tudni segíteni.
34/41 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. Semmi gyogyszert nem szedek, nem is szedtem es amugy semmi bajom sincs mar..ez a mutet hosszutAvu megelozes miatt csinaltak ..az altatas allitolag nem veszelyes az eppen akkor beagyazodo babara, inkabb az ha kinyilna a mehszaj, persze hetfon mar megyek is dokihoz es kiderul mi van..koszi megegyszer!
2015. febr. 27. 19:34
35/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A mai tesztem ugyanolyan mint a tegnapi.. Amit linkeltem az a tegnapi..hetfon megyek dokihoz es meglatjuk mi lesz :/ [link]
2015. febr. 28. 06:40
36/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjott a szovettanom errdmenye es minden a legnagyobb rendben :)) majusban ismet babaprojekt :) viszont a mutet alatt egeszsegugyi kaparast is vegeztek szoval ha volt is baba mar mutet utan nem volt .. Lehet ezert is volt pozitiv a teszt viszont nem bankodok mert uj elet kezdodik :))
2015. márc. 27. 19:18
37/41 anonim válasza:
Minden jót neked,és jó egészséget!
38/41 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen! :) ha barmi valtozas lenne velem szolok, ha erdekel majd titeket :)
2015. márc. 28. 15:23
39/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Terhes vagyok es majus7.-en kell mennem vissza a dokihoz :)) remelem minden rendben lesz:)
2015. ápr. 19. 10:31
40/41 anonim válasza:
Gratulálok :) drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!