Rakszüresi eredmennyel kapcsolatban kerdeznek, lehet hogy nem is az en leletem?
Figyelt kérdés
A gondom az hogy p4-es a leletem, es ezt ertem is vagyis most mar kezdem feldolgozni. De ha a leleten el van irva az hogy a kenet levetel ideje 5.-e holott en 12.-en voltam dokinal vagyis a kenet levetel nem 5.-en volt hanem 12.-e akkor lehet hogy ez nem az en leletem? Minden mas stimmel de pont ez nem.. Lehet igy elirni valamit??hiaba hivom a labort hogy mondjanak mar valamit, legközelebb hetfön lesznek bent..2014. okt. 4. 09:18
11/41 A kérdező kommentje:
a minta vetel elött 2nappal mult el a menszeszem. Nagyon jo lenne ha igy lenne :) jövöheten meg lesz az eredmeny itt Nemetorszagban is..(ezt meg 2nappal menszesz elött vettek le ) :) nagyon bizakodok hogy minden rendben lesz.
2014. okt. 4. 10:48
12/41 anonim válasza:
Nagyon drukkolok neked,kérlek ne tűnj el,hanem írd majd meg mi lett.
13/41 A kérdező kommentje:
oke..mindenkeppen megirom es köszönöm hogy szoritasz nekem! :) nagyon jol esik! :)
2014. okt. 4. 13:14
14/41 anonim válasza:
Nekem is p4 lett és az én dokim sem látott a megelőző vizsgálaton semmit. Viszont én mostanra már túl vagyok rajta, gyerekem is lehet még, csupán a szigorúbb kontroll maradt meg. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
15/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm! az en eredmenyem 4hg , p4,c3a tbs:T90 ...
amugy a p4-en kivül fogalmam sincs mi a többi :(
ma megprobalom felhivni a laborost hogy miert 5.-e a minta levetel idöpontja.. hatha tevedes
2014. okt. 6. 09:07
16/41 A kérdező kommentje:
hivtam a labort es sajnos az eredmeny az enyem. A datum azert nem jo, mert sajnos a beküldö orvos nem irta ra a levetel idejet, igy nekik kellett valamit rairni. Amugy azt jelenti a lelet hogy daganatos sejtek vannak a mehszajon, es meg nem latott ra utalo jelet hogy mehnyakrak lenne, de ezert is kell mindenkeppen a mütet hogy tovabbi vizsgalatokat tudjanak vegezni a szöveten.. ugyhogy megyek mütetre.
2014. okt. 6. 09:16
17/41 anonim válasza:
Oh, sajnálom. Kitartást es sok erőt neked!
18/41 A kérdező kommentje:
köszönöm! es azon leszek. Viszont kepzeljetek külön hpv-re nem lattak arra utalo jelet.. :) ez viszont jo mert akkor meg van remeny hogy a mostani mintam Jobb lehet.. :)
2014. okt. 6. 10:03
19/41 anonim válasza:
Sajnálom,hogy a rossz eredmény tied.Mikor lesz a műtét?
Minden jót neked,rendben lesz minden,írj majd.
20/41 A kérdező kommentje:
november 4.-en lesz a mütet. Hamarabb nem kaptunk idöpontot sajnos. Itt kint sem egyszerü a helyzet, de mondjuk azert meg mindig jobb mint otthon. Amugy meg a heten megkapom a leletemet az itteni orvostol. Kb csütörtök, pentek körül meg is lesz es irok egyböl hogy itt mi lett az eredmeny
2014. okt. 6. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!