Hogyan zajlik egy szülés?
Szia!Jó ha elkészítesz egy külön kis táskát a szüléshez ezt viszed magaddal.Nekem le kellett vennem a saját hálóingemet és kaptam egy kórházit.Szerintem ez jobb volt.szülés után lecseréltem.Én vittem magammal:tusfürdő,törülköző,betét (vatta+gézlap)-ebből készíts 30db,mert én kb.két óránkét cseréltem,intim törlőkendő,papucs,hajgumi,bugyi.A babának vittem:nedves törlőkendő,pelenka-ezt adnak napi 2,de én azért még vittem magammal,4-5textíl pelenka-ezt adnak,de szerintem jobb a saját,ezt vedd ki ha visszatolják a babát, mert kidobják ha ott találják,kissapka,mert az első nap adnak rá aztán nem.Magadnak még jó ha viszel:mellszívó,bimbóvédő,bimbóvédőkrém,szoptatós tea(laktoherb vagy más),kispárna-jó a szoptatós párna is,takaró pluszban ami nem olyan meleg.
Szép szülést kívánok
3,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!