Ismeritek dr. Ambrus Zoltánt vagy dr. Ujvári Attilát?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok érdekelnének.2014. szept. 29. 11:05
1/4 anonim válasza:
Ujvári nagyon normális szerintem
2/4 A kérdező kommentje:
Igen? Köszi! Mesélsz kicsit többet róla? Még egyikükkel sem találkoztam, csak jó orvost keresek, és gyakran említik őket más fórumokon. Szültél vele? Milyen volt?
2014. szept. 29. 11:12
3/4 anonim válasza:
nem, engem most műtött, nagyon meg vagyok vele elégedve, úgyhogy következő babát nála szeretném szülni. Rengeteget beszélgettünk, mikor elmentem hozzá, minden apró kérdésre válaszolt, türelmes. Nekem nagyon tetszik a rendelő felszereltsége, pedig elég sok nődokinál megfordultam már. A kórházban többször bejött hozzám, mindenről tájékoztatott. Halad a korral, számomra megnyugtató, hogy nem csak szüléshez ért, hanem nőgyógyászati megbetegedésekben otthon van, olyan műtétet elvállal, amit sokan nem, ha szükség van rá, elküld endokrinológushoz, stb. Szóval nagyon örülök,hogy rátaláltam, mindenképp hozzá megyek vissza, ha aktuális lesz.
4/4 anonim válasza:
Munkahelyen volt lehetőség ingyenes eü szürésre,ami a Medicoverben történt.Nőgyógyászaton Ambrus doktornál voltam.Kedves,alapos,szerintem érdemes utánakérdezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!