1/4 anonim válasza:
ezek tök jok de nagyon kevés korház alkalmazza sajnos
2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam ha ezt ismerem megbeszélem a szülésznőmmel hogy mi kivételezhető belőle. Pl a 2 óra őrző tuti nem hálóinges lett volna.
Sebaj,legközelebb.
De hátha valakinek még időben van a dolgog ;)
2013. jan. 30. 14:06
3/4 anonim válasza:
Nekem császárom volt a Honvéd ÁEK-ban, és majdnem e szerint történtek a dolgok, ahogy átfutottam.
Nekem nem vitték el, csak addig, amíg összevarrtak, addig felöltöztették, addig meg apja volt vele a csecsemőellátóban, aztán ahogy kitoltak a műtőből, már tették a cicimre, és nem vitték el osztályra sem, mert jól voltam. Csak ott voltak mellettem, mert ugye a fejemet nem mozdíthattam meg. De amúgy meg folyton mozgattam, nem bírtam ki, hogy ne nézegessem a csajszit :D
Szerintem szuper volt.
4/4 anonim válasza:
Én külföldön szültem, de egyből a mellkasomra tették a lányomat és tarthattam amíg varrtak. De annyira fájt a varrás, hogy nem tudtam őt fogni és addig odaadták az apukájának aki végig mellettem ült. Jó volt nézni, hogy ők hogyan nézegetik egymást, nagyon megható volt... A lányomat nem a hasamon látták el, de hamarosan visszakaptam és már szopizhatot.Nem vitték el tőlem, együtt lehettünk ahogy én nekem megfelelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!