Van szülés előtti depresszió?
Ez nem depresszió, hanem szorongás, amit megélsz. És emellett nem bízol magadban és a testedben. Így nehéz egy ilyen nagy változást megélni, mint egy új élet világrahozatala. A terhesség ideje 40 hét és nem 38. A természet így rendezte, ez a legjobb időpont. Bár természetesen lehetnek eltérések, de akkor is ez a normál. Tehát TÜRELEM!
A türelemre a szülés után is szükséged lesz a kisbabához, tehát érdemes ezt most elkezdeni tudatosítani. A szülést siettetni nem érdemes, többet árthat, mint használ. Bízz magadban egy picit jobban. Ha bármi rossz is adódna, akkor még mindig ott az orvostudomány. A kórházban én anno sokat beszélgettem, olvastam, és készültem lelkiekben. Te is próbál ezt az időt hasznosan tölteni. Meditálni, figyelni a testedet, engedni és engedni. Nem küzdeni és görcsölni. A nők úgy vannak teremtve, hogy képesek megszülni. Te is képes vagy. Mindenfajta szülés szülés, a császár is. A végeredmény egy új élet. A ti véretek. Ez egy igazi csoda!:) Adjon ez erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!