Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig fáj a hüvely?

Hnikolett03 kérdése:

Szülés után meddig fáj a hüvely?

Figyelt kérdés
7hete szültem,szex közben a hüvely fala hátul és alul is fáj mintha lenne ott egy seb ami bökne,nem tudom van-e csak szex közben fáj pedig nem vagyok száraz egyébként élvezem csak fáj is közben.Ez meddig tarthat?Normális?

2014. szept. 26. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem kb fel ev volt mire , megint a "regi" lett.
2014. szept. 26. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem még 4 hónappal utána is fájt, 8 hetesen voltam kontrollon, akkor azt mondta az orvosom, mehet a szex, minden rendben van.

5. hónapban voltam rákszűrésen, akkor is minden rendben volt, de még mindig fájt kicsit.

Most 7. hónapban vagyok, már nem fáj.

Szerintem ez mindenkinek más, hogyan regenerálódik és az is normális, hogy 7 héttel szülés után még fáj.

2014. szept. 26. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kb fél év volt.
2014. szept. 26. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat hettel szules utan az elso szexnel egy kicsit szurt, de a kovetkezo alkalommal mar nem volt gond.
2014. szept. 26. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első 5-6 alkalommal volt ilyen.
2014. szept. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!