Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik napszakban indult meg...

Melyik napszakban indult meg a szülésetek?

Figyelt kérdés

Amennyiben délig nem indul meg, számíthatok rá, hogy aznap még beindul, vagy inkább éjszaka, reggel indulnak?

A beindulást fájásoknál, hány percesektől éreztétek és vettétek komolyan, hogy ez már az lehet?

Sokat keményedik a hasam és ha állok, megyek akkor erős szeméremcsonti fájdalmam is van, amit ülve nem érzek.

39+3 hkm

2014. szept. 25. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg délelőtt, vagyis valamikor akkor tűnhetett fel a dokinak, hogy valami lesz. Lényegében viszont délután 3-ig nem éreztem fájást, pedig addigra 3 ujjnyira tágultam.
2014. szept. 25. 19:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

7-es, akkor neked is kitartás az utolsó napokra!

Ezek szerint bármikor beindulhat.

Akkor csak figyelek és várok.

Vajúdás során éreztétek még a babát mozogni?

Sokat keményedik a hasam, de a baba is aktívan mozog még nagyon.

A keményedések viszont hosszúak, percekig is tartanak.

2014. szept. 25. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem este lefekvés után elfolyt a magzatvíz. Fájások csak később jelentkeztek (éjjel). Hajnalban meglett a baba.
2014. szept. 26. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Elsőnél reggel fél 6-kor kezdődött, komolyan 10 perceseknél vettem. Nagyon szabályos vajúdás volt, egyre sűrűsödő és erősödő fájásokkal. Nem lehetett eltéveszteni.

A másodiknál éjjel 3-kor, de rendszertelen volt, végül sürgősségi császár lett még aznap hajnalban.

2014. szept. 26. 16:49
 15/15 anonim ***** válasza:
szia, nekem az első reggel 7 kor indult kapásból 4-percesekkel egy nappal a kiírt után, a második hajnalban össze vissza fájásokkal, de teljesen más volt mint a jósló (24-héttől sűrűn voltak), aztán kb 9-re álltak be 7 percesekre. Kiírt előtt egy nappal.
2014. szept. 26. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!