Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi volt a legszörnyűbb élménye...

Mi volt a legszörnyűbb élményed szülés közben? Hogyan és mikor tetted túl rajta magad?

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt olyan szörnyű szülésem, ha meg kéne neveznem mi volt a legrosszabb akkor az EDAt mondanám meg a varrást. Az EDA nekem nem sokat hatott ìgy még a mai napig nem tudom, hogy érdemes volt e hátba szuratnom magam. A varrás pedig fájdalmasabb volt mint a kitolás, vérzett egy ér amit többszőr kellett ölteni mert nem akart elállni, ráadàsul szakadtam is így eleve többet vartak mint kellett volna :( A kislányom most 2 hónapos de már szerencsère túl vagyok a szülésen.
2014. szept. 24. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy bunkó volt a doki. Olyanokat mondott, hogy "ne nézzen már így rám, magának kell megszülni ezt a gyereket", meg szülés után varrásnál "ne jajjgasson már itt nekem, most szült és fáj egy tűszúrás?!"

Hogyan tettem túl magam rajta? Úgy, hogy lesz@rtam, ha ő is így viselkedett velem, akkor én is. Nem "háláltam" meg neki, mivel nem is csinált semmit. Ja, ugye azt nem is írtam, hogy az utolsó 10 percre ugrott csak be. Előtte benézett, majd szólt a szülésznőnek, hogy felmegy aludni, majd telefonáljon, ha "van valami".

A varratszedésemet is el akarta mismásolni, már majdnem hazament, úgy szedték le róla a kabátot, hogy hé ez a kismama már 5. napja itt van és mennének haza. Nagy szájhúzgálva megcsinálta, meg se várta, hogy felöltözzek már húzott is haza.

Azóta se láttam, állítólag már nem dolgozik abban a kórházban.

2014. szept. 24. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindháromszor a kitolási szakasz...nem éreztem rá, folyamatosan azt éreztem,hogy rosszul csinálom, nameg a doki is ezzel csesztetett. "Már rég meg kellett volna szülni! Nem hittem,hogy még hajnalra sem szül meg!"

Sokszor álmodtam ezekkel az órákkal:(

2014. szept. 24. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Az, amikor leszíjazták a lábaimat. Szörnyű emlékeket ébresztett bennem, majdnem pánik rohamot kaptam. Sokszor van vele rémálmom, ahogy ott kiszolgáltatotva fekszek.
2014. szept. 24. 20:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2014. szept. 25. 15:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Velem nem volt senki bunkó, más részéről nem volt semmi rossz élmény, csak a magam részéről. Mindig azon gondolkodtam, hogy mi fog fájni szülésnél, a méhem, mint mielőtt megjön, vagy az, hogy szétrepedek, de egyik sem, maga a szülőcsatorna fájt, vagyis hüvelyem, és ezt nehezen bírtam, szinte éreztem, hogy cm-ről cm-re jön előre, de mindig azt mondogatták, hogy ne nyomjak, mert még nem tágult ki a méhszáj és az nehéz volt nagyon, mert a nyomással le tudtam volna vezetni a fájdalmat. 12 órán át ne nyomjak! Illetve az nagyon rossz volt, hogy csak két hétig tudtam szoptatni, kb. másfél év alatt tettem túl magam rajta! Amíg a bunkó emberek kérdezgették, hogy ugye csak szoptatsz, meg, éreztették, hogy rossza anya vagyok, mert "direkt" nem szoptatok!
2014. szept. 26. 09:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Az, amikor két órás kitolási szakasz, és egy próba, -hogy vákuummal kivegyék a babámat- után a doki mondta, hogy megyünk a műtőbe, hogy ne legyen baja a babámnak. Eltűnt a szívhang, nem sokon múlt, hogy nagy baj nem történt.

Engem altattak, a kislányom két napot volt az intenzíven, mert vérömleny lett a kis fején a vákuum miatt, én nem tudtam róla semmit, csak másnap tájékoztattak, és azt mondták, adjak hálát istennek, hogy nem szenvedett agykárosodást a baba. Majd pedig az, mikor mentünk a PIC-re hozzá, látogatási időben, és az inkubátor, meg a gyerek sehol. Akkor azt hittem, hogy bekövetkezett a legrosszabb. Gondolhatod.... De hál istennek minden rendben. Azóta már 7 hónapos egészséges "nagylány" :-)

Igazából még nem tettem túl magam rajta, de próbálkozom. Nagyon sokat gondolok rá, hogy miért alakult így, amikor egy álom terhességem volt, és a vajúdás is nagyon könnyű volt. 3 óra alatt teljesen kitágultam, csak elakadt valahol a kislányom, és senki nem tudja, hogy miért. Találgatás volt csak.

Neked is volt rossz élményed kérdező?

2014. szept. 29. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!