Van itt olyan aki 16 évesen szült?
2.
Nem én vagyok terhes hanem a családi titkokban láttam egy ilyen műsort ezért kérdezem,csak kíváncsiság
Szia!
Nekem egy régi barátnőm szült 15 évesen. Nem mondom,hogy könnyű volt neki,de azóta a kisfia már 7 éves,kezdi a sulit és tök jól megvannak. A lánynak azóta sincs barátja,egyedül neveli a kicsit! viszont nekem mindig elmondta,hogy eszembe se jusson szülni ilyen fiatalon:) Megbánta,félreértés ne essék,nem a gyerekét bánta,hanem azt hogy ilyen fiatalon szült!
Nagyon meggondolandó,16évesen te magad is gyerek vagy még! Iskola,munka,párkapcsolat,anyagi háttér,biztonság,na sztem utána jöhet a gyerek!
A szüleim szomszédjában. Még én is ismertem, dajkáltam is. Kamaszkorában nagyon rossz irányba ment, mire 16 lett, már túl volt több abortuszon is, a babát, akit megszült, már nem tudta elvetetni.
A középiskolát abbahagyta, az anyukája ment gyed-re a babával, a leányzó pedig egy távoli városba egy gyárba, 3 műszakba, hogy legyen miből eltartani a gyereket.
Apuka lelépett, ha nem lenne a nagymama (aki időközben alkoholba menekült a megpróbáltatások miatt), már rég elvették volna tőle a kicsit.
Sajnálom őket, mert se az anyja, se az apja nem ezt a sorsot szánta neki.
Megtartottam, már lassan 8 éves. 2 kistestvére is született azóta. Az édesapjával 9 éve vagyunk együtt, épp most volt a 6. házassági évfordulónk.
A kezdetektől külön élünk a nagyszülőktől, boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!