Fájásgyengeség, nagyon lassú tágulás, végül császár. Kinek sikerült ezután másodszor hüvelyi úton? Mesélj!
németben szülök, itt vékonyabb heggel is engedik mint otthon viszont 4 kiloig mehet csak...nekem ma 4200 körülire saccolták és nagy a fejkörfogata is...36 centi.
a feje még most sincs beékelődve, méhszájam két hete egy ujjnyi csak...:(
sziasztok!
4-es vagyok.
Nekem is császár lett megint a végén. Egy héttel túlhordtam a kislányomat, egy nappal azelőtt hogy indításra be kellett volna feküdnöm, fájásokkal mentem be a klinikára, ahol meg akarták nézni a magzatvizet de ettől megrepedt a burok és elfolyt a víz (kezdő orvos csinálta). Mivel még szinte egyeltalán nem tágultam, úgy döntött az orvosom hogy így császár lesz. A műtét közben sorolta hogy miket találtak, végül négy ok is volt amit ha előre tudnak azonnal császároznak már korábban is. Úgyhogy én így utólag nagyon örülök hogy így alakult.
Ami a hegvastagságot illeti, az egyik ok ez volt, simán repedt volna természetes szülés közben, olyan vékony volt, de nekem sem mérték szülés előtt, a szülésznőm szerint azért mert ezt nem lehet pontosan mérni.
Ami pedig a súlyt illeti, két héttel szülés előtt 3700 grammra tippelték, a végén 3200 grammal született. :-)
Gratulálok mindenkinek a babához és sok boldogságot az egész családnak! :-)
1-es vagyok...10-ére volt csaszar időpontom, 9-én hajnalban irdatlan fájásokkal indult meg magatol, rapid szülés lett volna, pikk-pakk 80-100-as 2 percesek lettek, rohantunk a korhazba, már 4 ujjnyi voltam, visszanyomtak a fejét és 15 perc mulva csaszarral megszületett...01:27-kor, 3840 grammal 53 centivel.Utolag derült ki h jobb volt a csaszar mert a lepény 2x akkora volt mint a normal, 2x annyi vert is veszitettem...:(
mar jol vagyunk, csak a tejem nagyon kevés, valoszinü hamarosan el is apad, mint a lányommal anno...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!