Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájásgyengeség, nagyon lassú...

Fájásgyengeség, nagyon lassú tágulás, végül császár. Kinek sikerült ezután másodszor hüvelyi úton? Mesélj!

Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 16:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gondolom nincs erőd vitába szállni a dokival (a hegvastagság egyáltalán nem mérvadó, külföldön nem is mérik). Nagyon sajnálom. KÍvánom a legjobbakat! Kitartás!
2014. nov. 8. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:

németben szülök, itt vékonyabb heggel is engedik mint otthon viszont 4 kiloig mehet csak...nekem ma 4200 körülire saccolták és nagy a fejkörfogata is...36 centi.

a feje még most sincs beékelődve, méhszájam két hete egy ujjnyi csak...:(

2014. nov. 8. 21:46
 13/15 A kérdező kommentje:
A súlybecslés köztudottan pontatlan, akár fél kilókat is tévednek simán. Persze széllel szemben nem lehet... ha az orvos nemet mond, sokat nem tehetsz már. Főleg, ha te is úgy érzed, így lesz a legjobb. Jó egészséget, könnyű felépülést kívánok neked!
2014. nov. 8. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:

sziasztok!

4-es vagyok.

Nekem is császár lett megint a végén. Egy héttel túlhordtam a kislányomat, egy nappal azelőtt hogy indításra be kellett volna feküdnöm, fájásokkal mentem be a klinikára, ahol meg akarták nézni a magzatvizet de ettől megrepedt a burok és elfolyt a víz (kezdő orvos csinálta). Mivel még szinte egyeltalán nem tágultam, úgy döntött az orvosom hogy így császár lesz. A műtét közben sorolta hogy miket találtak, végül négy ok is volt amit ha előre tudnak azonnal császároznak már korábban is. Úgyhogy én így utólag nagyon örülök hogy így alakult.

Ami a hegvastagságot illeti, az egyik ok ez volt, simán repedt volna természetes szülés közben, olyan vékony volt, de nekem sem mérték szülés előtt, a szülésznőm szerint azért mert ezt nem lehet pontosan mérni.

Ami pedig a súlyt illeti, két héttel szülés előtt 3700 grammra tippelték, a végén 3200 grammal született. :-)

Gratulálok mindenkinek a babához és sok boldogságot az egész családnak! :-)

2014. nov. 14. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok...10-ére volt csaszar időpontom, 9-én hajnalban irdatlan fájásokkal indult meg magatol, rapid szülés lett volna, pikk-pakk 80-100-as 2 percesek lettek, rohantunk a korhazba, már 4 ujjnyi voltam, visszanyomtak a fejét és 15 perc mulva csaszarral megszületett...01:27-kor, 3840 grammal 53 centivel.Utolag derült ki h jobb volt a csaszar mert a lepény 2x akkora volt mint a normal, 2x annyi vert is veszitettem...:(

mar jol vagyunk, csak a tejem nagyon kevés, valoszinü hamarosan el is apad, mint a lányommal anno...:(

2014. nov. 17. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!