Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azok akik mostanság szültek a...

Azok akik mostanság szültek a Szent Imrében- mire készüljek?

Figyelt kérdés
Konkrétan mit kell vinni? Szüléshez adnak hálóinget? Babának csak hazamenős ruha kell? Beöntést adnak? Ha nem- kérni lehet? Páromnak kell valamit vinni? Köszi
2014. szept. 17. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem nem adtak hálóinget, de nem is kértem. Én abban a pólóban szültem, amiben bementem. Amúgy is tökmindegy volt, hogy mi van rajtam.

A babának elég a hazavitelhez ruha.

Beöntést felajánlják, én visszautasítottam.

Párodnak, ha bent lesz, akkor zsilipruhát kell vinnie, abban engedik be. Amúgy kaját, vizet vigyen mindkettőtöknek, én ittam, mint egy teve.

2014. szept. 17. 19:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ma beszereztem "zsilipruhát" :-) eddig még nem hallottam mi az, és a két gyógyszertáros se értette, de aztán jót nevettek. Kaptam L-eset, remélem nem lesz óriási...
2014. szept. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!