Dr. Boiskó Klárát szeretném felfogadni. Ismeri valaki? A Szent Istvánban is dolgozik.
Szia! Én sajnos nem vagyok jó véleménnyel róla. Hozzà jàrtam az első babàmmal az sztk-ba. Mikor felkértem,közölte,hogy akkor el kellene mennem a magànrendelésére 10 alkalommal...de elègedetlenül megjegyezte,h màr csak 9 hèt van addig. Nem azèrt mentem sztkba,mert tele vagyok pènzzel...amikor mondtam neki,h nem valószínű,h tudom vàllalni mind a 9 alkalmat...közölte,h ez esetben ő sem köteles megjelenni a szülèsen. Otthagytam ès vègül a Honvèdba szültem egy nagyon rendes dokinàl..
Ja, amikor vmelyik vizsgàlaton megmertem kèrdezni,h milyen nemű a gyerek...közölte,h nem mindegy...gyerek lesz. Ez csak 1 a szösszenetei közül
Én is gondolkodtam pár éve,hogy hozzá megyek,de elég sok negatív dolgot olvastam,hallottam róla,így végül nem.
Az,hogy 33 éve praktizál önmagában szerintem semmit nem jelent,mert lehet nagy rutinja van,de mennyit változott azóta a szülészet(pl.nekem fontos volt a gátvédelem stb)
Ha szimpatikus,ajánlották menj el hozzá,úgyis meglátod hogy neked való orvos e vagy sem
Ha gondolod próbáld meg az én orvosomat,dr Radnai Katalint.
Fiatalabb,35 év körüli,de lelkiismeretes,nagyon jó fej.SZTk rendelése sajnos nincsen
én nekem is negatív tapasztalatom van. az sztk-ba jártam hozzá, és első alkalommal tök bunkó és idegbeteg volt velem, csak mert az előző beteg felhúzta. aztán amikor sokadjára voltam 12 hetes terhesként kérdeztem hogy hány hetesen kell leközelebb jönnöm. erre közölte hogy 30 hetesen!!! simán kihagyta volna a terheléses cukrot, meg pár kötelező uh-ot... na én onnantól váltottam másik dokira..
ha a szent istvánban gondolkozol akkor esetleg székely doktor urat próbáld meg ő velem nagyon kis kedves volt, pedig épp egy szülésről esett be és ő is nagyon tapasztalt, régóta praktizál (bár végül nem őt választottam de csak azért mert másik kórházat választottam).
Eltelt egy kis idö a kiirásom óta.
Sztk ban hozzá jártam.... neki köszönhetem a koraszülött babámat!!!!
Életem legrosszabb választása ez a nő volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!