Akik szülés után rondának érzik magukat, mert van pici súlyfeleslegük, nincs idejük magukra stb. hogy változtat ezen?
Figyelt kérdés
Már abszolút nem érzem magam nőnek... semmi köze a férjemhez, mert Ő mondja és érezteti, hogy szép vagyok, de ha tükörbe nézek nagyon rossz kedvem lesz.. imádom a kisfiamat, minden áldozatot megér, mégis kezdek depis lenni, mert borzasztóan rondának érzem magam...2010. jan. 19. 14:59
1/5 anonim válasza:
Nyílván minden megváltozik szülés után, de ez nem a világ vége. Én is majdnem sírva fakadtam, amikor a kórházból hazamentünk és megláttam magam a tükörben! Ezért már egyszer lehurrogtak, amit most írni fogok, de szerintem ez így van! Szóval: attól, hogy szültél egy bébit, elsősorban még mindig NŐ vagy! Kell, hogy a kicsi mellett is legyen magadra időd. Tudom, ott van a háztartás, meg a pincur, de legalább egy fél órát kell magadra szánnod! Amíg belövöd a hajad, kicsit kipingálod magad stb. Mi apával hetente 1x eljártunk szoliba. Felváltva voltunk addig a kicsivel a szoli előtt. Mindjárt jobban érzed magad a bőrödben. A súlyfelesleg meg majd lemegy, ne görcsölj rá. Érdekes, hogy én a szoptatás alatt fogytam és sok kismama meg még hízik is. Na mindegy, biztosan nem vagy olyan ronda, mint amilyennek érzed magad és ha a férjednek szép vagy, ne beszéld be neki is, hogy nem vagy az!! :) Csak ne ess abba a hibába, mint sok nő, hogy eltunyul (nyilván nem fogsz, ha a külső miatt aggódsz) és ők csodálkoznak a legjobban, ha a párjuk félrelép! Ezzel senkit nem akartam megbántani, de sajnos vannak ilyenek is!
2/5 anonim válasza:
első vok. külső=külsőd
Még annyit: mikor szültél? Ha már nem szoptatsz tornázhatsz is. Én például főzés közben is lábemeléseket végeztem. Még a kicsivel is tudsz tornázni. Amikor az én kisfiam már tudott ülni, úgy csináltam a felüléseket, hogy felhúztam a lábam, és a combomnak támasztottam a hátát. Én csináltam a felüléseket és ő meg nagyokat kacarászott. Sok sikert a formálódáshoz! :))
3/5 A kérdező kommentje:
Már 14 hós a picim, 1 hónapja nem szoptatok. Köszi, aranyos vagy!
2010. jan. 19. 16:05
4/5 anonim válasza:
Szeritnem az a lényeg, hogy a férjed szeret, más nem. Higgy ebben, és élj eszerint, mert senkinek nem jó, ha depis vagy.
Én is depis leszek, ha meglátom magam egy fényképen, férjem nem is tagadja, hogy a második terhességem alatt jócskán többet szedtem fel, de ő perverz, és így szeret-és ilyenkor csk egy jót nevetünk:-)
5/5 anonim válasza:
én elkezdtem tornázni, szerencsére a kislányom 8-kor elalszik és reggelig meg se moccan, úgy hogy minden nap 8-8.30-ig tornázom este. Már kezdem érezni a gatyáimon a hatást. :) Múltkor pedig elmentem a kozmetikushoz és csináltattam egy tartós szempillafestést. Még sose volt nekem ilyen. Tudom hogy kis dolog, de én nagyon boldog lettem tőle, mert nagyon tetszik, és a férjemnek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!