Budapesten Szülész, Szülésznő?
Figyelt kérdés
Akihez jártam, és úgy gondoltam hogy nálla szeretnék szülni, benne nagyon nagyot csalódtam. 20. hétbe vagyok és nagyon izgulok, nem szeretnék bárkinél szülni.2010. jan. 19. 14:22
1/9 anonim válasza:
Hol fogsz szülni? Mert a Jahn Ferencben tudok egy jó szülésznőt.
2/9 anonim válasza:
Ez így tág fogalom.Én a Szt.Istvánban tudok nagyon jót.
3/9 anonim válasza:
Szia!én a Margitba szültem.Nem volt fogadott szülésznőm,de akinél szültem az NAGYON NAGYON rendes és aranyos volt.Legközelebb biztos felfogadom őt.
4/9 A kérdező kommentje:
II. Nőgyógyászati és Szülészeti klinikáról halottam jókat, mint pl hogy velem lehet a baba.
De inkább jó orvost keresek, nem kórházat.
2010. jan. 19. 16:50
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én a II.klinikám most fogok szülni ha minden igaz, jövőhétre vagyok kiírva!Tudok Neked segíteni orvos ügyben, ha gondolod!Az én orvosom ott dolgozik, főorvos!
6/9 anonim válasza:
a jahn ferencben én is tudok orvost is és szülésznőt is.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne, köszönöm szépen.
Az orvos nevét meg valami elérhetőséget tudnál nekem adni?
2010. jan. 19. 17:34
8/9 anonim válasza:
szinte andrásnak hívják.ügyeleten szültem nála,császározott,és 2x is lejött hozzám szülés után.keresőbe írd be és kiadja a honlapját.de én a helyedben inkább szülésznőt fogadnék.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Jánosban szültem, maximálisan elégedett vagyok mindennel! Ha szóba jöhet írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!