Milyen szobát válasszak? Babásat vagy ahol csak szoptatni hozzűk be a babát?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni. Nem a magánszobára gondoltam2008. aug. 8. 17:49
1/8 anonim válasza:
Szia.Én baba szobában voltam mikor szültem és nagyon jó érzés volt ,hogy ott volt velem a gyermekem.Abban volt csak rossz ,hogy a szobatársaim babáitól nem tudtam pihenni,mert 4en voltunk egy szobában és mindig valamelyik sírt.
2/8 anonim válasza:
Ahol en fogok szulni ott nincs olyan, h babas v nem babas szoba.
Egesz nap benn lehet a baba, ha akarod, estere meg betolhatod a csecsemosoknek, ha akarod.
De ha tobben vagytok egy szobaban, akkor lehet, h mas babaja ott lesz ejjel is, mikor a tiedet beadod mert pihennel, szoval ez eleg vegyes.
3/8 anonim válasza:
Én mindenképp leadnám estére a babát hogy legalább este tudjak egy picit pihenni pár napig, utána ugysem lesz rá módunk:)persze napközben velem lenne!
4/8 anonim válasza:
Szia.Szerintem olyat válassz hogy éjszakára bevihesd a babát mert szülés után az a pár nap alvás amit a kórházban még tudsz az igazán rád fog férni .Utánna ki tudja mikor alszol éjszaka megint.
5/8 anonim válasza:
mi ketten voltunk egy szoban, meg a két babó, velunk voltak éjjel is. Elore elvetettem a magánszobaa gondolatat, de mivel mindketten csaszarosok voltunk, és egy hétig maradtunk bent, komolyan elkezdtem gondolkodni.nagyon hasfajos volt a babam, nyugos a másik is, de folvaltva voltak fent a babák, mi meg szinte állandoan. A harmadik napra maradtam egyedul, és bár a kisfiam tovabbra is hasfajos volt, mégis jobban viseltem, mert csak vele kellett foglalkoznom, és mi se zavartunk senkit.a tobbi anyukaval jokat beszelgettunk napkozben, éjjel viszont csak a sajat babára kellett figyelni.szoval emiatt hajlok a magánszoba felé...sot, ha lehetett volna, éjszakara odaadtam volna a kicsit a csecsemosoknek, mert azert eleg kimerito maga a szules is, az anyukanak jar az a pár nap, hogy kicsit pihenni tudjon.
6/8 anonim válasza:
én a babás szobát választottam, minnél többet tudod mellre tenni annál hamarbb lesz tejed, valamint godolj bele 9 hónapig eggyüt voltatok, te jelentetted neki a biztonságot, most kikerül a nagy hideg zajos világba, neki is az a jobb ha anya ott van nem pedig vadidegenek pakolják rá a pelust meg tömik teával, mint a futószalllagon! nem értek eggyet azzal h jár az a pár nap! anyák vagyunk amikor vállaltuk a babát tudtuk hogy ez ezzel jár...ő a miénk már akkor is amikor kimerülten csoszogunk a szülés után a szobában,! és neki is szükségünk van ránk, ezt a találkozást várjuk hónapokig, akkor meg minek berakni a csecsemőosztájra???
7/8 anonim válasza:
Ahol én szültem,ott csak babás szoba volt.Egész nap együtt voltam a lánykámmal.éjjel sem vittem a csecsemősökhöz.Számomra az volt ennek az előnye,hogy volt idő ismerkednünk,összeszoknunk.Mire haza mentem,kentem- vágtam a dolgokat.Viszont annyira kimerült lettem kb az 5.alvás nélküli napon,hogy megmozdulni nem volt erőm,a párom rakta rám a gyereket etetéskor.
Szerintem babásat válassz.
8/8 anonim válasza:
Mindenképp babásat, mert akkor tudsz a legjobban megismerkedni a babáddal, nekem elvitték éjszakára a babámat amikor benn voltam, mert sárga volt és fény alá tették, de többször mentem éjszaka is át a csecsemőosztályra, mert nem bírtam ki, hogy ne lássam, még ha alszik akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!