Homeopátiás Caulophyllum C12 hígításban szedhetem? Mindenhol a C5 és a C30 írják.
Szia. Terhesség alatt csak C15 vagy D15, vagy az alatti jelzésű homeopátiás szer szedhetó. Ihatsz málnalevél teát, ha szeretnék, és nyugodtan ízesítheted is. Bár én sok értelmét nem látok :)
Egy szülésznő
Most a C12, az C15 alattinak számít? Mert tudom hogy fordítva számít a hígítás.
Arnicaból viszont a szüléshez és szülés után c30-at ajánlanak. Vagy szülés után már lehet 30as hígítást szedni.
Én olvastam a neten mindenfélét...
No akkor szedem, iszom és hiszek benne, hogy csodálatos szülésem lesz!
Az én orvosom nem ajánl szülés előtt hetekig beszedegetni semmit, a szülés közben és utána való segítség az más tészta, de azt is kizárólag személyre szabottan!
Szerintem ehhez kéne neked egy orvos, vagy szülésznõ, aki használ homeopátiát és segít neked ebben. A tüneteid alapján megválasztani a szert, hogy sikered legyen:) Nagyon személyre szabott az egész.Ami másnak segít, nálad lehet, hogy kifejezetten nem. Az alacsony hígítás (D1-C15)az általában testi szinten a magasabb hígítás (C30-tól felfelé) már nem csak testi hanem lelki szinten is hathat. Én pl: szülés után szedtem Arnica C30-t 2-3 napig a a gyógyulást jelentősen lerövidítette.
Köszi!
Szülésznőm már említette a homeopátiát, jövőhét kedden talizok vele, akkor majd megkérdezem, ő mit ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!