A szülők magassága befolyásolja az újszülött hosszát?
Én alacsony termetű vagyok 160 cm, a férjem 185 cm.
Lehet hogy hosszú nagy babám lesz?
Én 176cm, apa 177cm, a pici 52cm-vel született mint én, apa 54cm volt.
Egyébként a születési magasság abszolút nem mérvadó a későbbiekre.
Nekem a dokim, pont szülés közben mesélte, hogy az egyik kolléganője folyton azt mondta nem számít mekkora a baba amikor megszületik, mert ő 58cm-vel született, és 30 év alatt nem nőtt csak összesen 100cm-t. Tehát ebből nem lehet következtetéseket levonni.
Ja és egyébként pl. a keresztfiamat a sógornőm dokikhoz hordta már kiskorától, mert ő 49cm-vel született és lassabban is nőtt az "átlaghoz" képest és megállapították, hogy ez a gyermek nem lesz valami magas, max. 165cm de ez is kb. 18 éves korára fogja elérni. A keresztfiam, most 176cm és 14 éves, hát megérte össze-vissza vizsgáltatni, szurkáltatni?!
Ja a 10:10-es voltam újra.
Gondolom attól függ, kinek az alkatát örökli.
Nálunk is ezek a méretek, a kisfiunk 55 cm-rel született.
De már a pocakból anya megállapította, hogy hosszú baba lesz... hogy honnan vette... Egyébként mindenben az apjára hasonlít, még jó, hogy én szültem... :o)
Szia!
Szerintem igen.
En 162 centi a ferjem 198.
A kisfiunk 60 centivel szuletett.Most 6 honaposan 78.:)
Apja fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!