Volt valami jele annak, hogy szülni fogtok aznap?
Figyelt kérdés
Úgy érzem szét szakadok ott alul és hánytam is,amit nem szoktam.ez lehet jel? 39 hetes vagyok2014. szept. 8. 12:05
11/17 anonim válasza:
Nekemsemmi jele nem volt. Túlhordásban voltam, és lógó orral mentem vizsgálatra, hogy ma se szülök( a ctg-n semi jele nem volt) . Malyd megvizsgált a dokim, és közölte, ha nincs más dolgom mára, akkor találkozzunk egy negyed óranulva a szülőszoba elött, mert bő két ujjnyira nyitva vagyok :) 5 óra múlva megszületett a lányom :)
13/17 piroska és a farkas válasza:
Hát miután a 40+4. napon hajnali 1.50-kor fájásra ébredtem, már sejtettem, h ebből aznap szülés lesz...2 és 3/4 óra múlva már fel is sírt a baba. De előtte éjjel semmi tünet nem volt, aludtam :)
14/17 piroska és a farkas válasza:
Juteszembe, én is hánytam, de már a mentőben.
15/17 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt. Hajnal 3kor jött az első fájás, addig halál nyugodtan aludtam.
16/17 anonim válasza:
Reggel felébredtem, és ahogy kikecmeregtem a hatalmas hatalmas az ágyból, és felálltam elöntött a magzatvíz. Addig olyan jól aludtam, ahogy terhesen soha.. Sőt azóta se! :D
Most 12 hetes a kislányom :)
Szóval nekem még jóslóim sem voltak, nem ám bármi más jel. :)
17/17 anonim válasza:
Előző vagyok. *Hatalmas hasammal*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!