Aki mostanában szült császárral Fehérváron, mennyi ideig volt kórházban? Veletek volt a baba?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 12:02
1/4 anonim válasza:
Szia! Az első nap mikor megszülsz plussz 3 napot kell bent lenni, de a harmadikon már jöttök vissza, tehát az csak délelőtt. A baba velem volt, de sajna azt hirdetik hogy ha akarom akkor veled van ha akarod akkor a csecsemősökkel. Csakhogy a csecsemősök akkor sem viszik el ha kéred. Szülés után mikor felvisznek osztályra akkor éjszaka nem lesz veled, akkor hagynak pihenni. Én szerettem volna következő éjszaka is de akkor is ott volt velem a lányom.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azt hallottam, hogy a csecsemősök "csak dísznek vannak". Pedig én úgy gondolom, hogy császár után is elég hamar kidobnak. Ezt a pár napot segítenék legalább, hogy tudjon az anyuka pihenni. Otthon már úgysem tud. Mégegyszer köszi, és jó egészséget kívánok nektek.
2010. jan. 17. 13:26
3/4 anonim válasza:
Szia! Én júliusban, nővérem most januárban szült Fehérváron császárral, 5 napot kell bent lenni a kórházban és ebbe beleszámít a műtét napja is. Az örzőben nem volt velem a baba utána igen, de én volt hogy leadtam a csecsemősöknek, de nem tetszett nekik, és valóban nem sokat segítenek, de sajnos ezt ki kell bírni.
Üdv: egy 6 hónapos kisfiú anyukája
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Gratulálok a kisfiadhoz és minden jót kívánok nektek meg a nővéredéknek is.
2010. jan. 17. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!