Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! Ez normális?

Császárosok! Ez normális?

Figyelt kérdés
12 napja császároztak!2 napja vagyok itthon(lázasodás miatt +5 napig voltam bent) és tegnap este azt vettem észre,hogy a varratnál majdnem végig olyan furcsán csomós a heg!A bal oldalon egy kicsit jobban!Másnak is ilyen volt,vagy ha megyek vissza a zárójelentésért,akkor nézessem meg?
2010. jan. 17. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem semmi ilyesmi nem volt. Az első perctől kezdve nagyon szép a hegem. Mindenképpen nézesd meg a dokival!
2010. jan. 17. 09:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy lesz,de kb olyan,mintha egy kicsit beduzzadt volna a hegnél,pedig a 10 nap alatt míg bent voltam,mindig azt mondták,hogy szépen gyógyul!
2010. jan. 17. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
kicsit nekem is csomós,de én most voltam a 6 hetes kontrollon és azt mondta a doki,hogy teljesen jó.állítólag az érzékelés is visszatér.de ha téged idegesít,mutasd meg dokinak.
2010. jan. 17. 09:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Annyira nem idegesít,csak furcsa,hogy olyan kemény lett a heg!De biztos,ami biztos megnézetem,mert annyi mindent elrontottak,hogy már ezen se csodálkoznék,ha nem lenne normális!

Azért köszi a válaszokat!

2010. jan. 17. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez normális, a belső varratok miatt van. És az is normális hogy az egyik oldalon jobban be van dagadva, nekem is olyan volt, és olvastam hogy nagyon sokunknak ilyen. Nekem még pár hónap után is olyan volt hogy a bal oldal puklisabb volt, de folyamatosan húzódott vissza, úgyhogy ne aggódj, idő kell hozzá hogy begyógyuljon, azért ez elég nagy vágás.
2010. jan. 17. 10:41
 6/9 anonim válasza:
Szia!ez full normális!!!!
2010. jan. 17. 12:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ
2010. jan. 17. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
3 vágásom van. mindhárom egyik oldalon dudorosabb. bizonyos részeken sokáig piros volt. 2 éve volt az utolsó vágás. 2 császár alkalmával 41 fölötti lázam volt 5 napig. de hamár úgyis mész vissza a dokihoz, nézesd meg, nem veszítesz vele semmit.
2010. jan. 17. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi ilyen nem volt.Enegm 3nap után zárójelentéssel engedtek haza ,érdekes,hogy téged nem,sztem ez sem normális,mert ha elhagyod a khzat meg kellene kapd,mert onnantól nem ők felelnek érted.A sebemmel nem volt semmi ilyen amit írtál,sőt császár után 6nappal kivették a varratot és szépen gyógyult.Minden nap áttörölgettük betadinnal és teljesen szépen gyógyult.Persze a fájdalmak hónapokig megvoltak,de nem a sebnél hanem belül és az izmoknál ahogy szétrángatták.Lázas nem voltam.

Én másfél éve szültem és a hasam alja még mindig érzéketlen,nekem azt mondta egy 2császáros anyuka és egy doki,hogy ez nem fog regenerálódni,mert azokat az idegszálakat átvágták!

Jobbulást kívánok!

18hós baba mamája és egy 6hetes pocaklakóé

2010. jan. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!