Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésznőt érdemes fogadni?

Szülésznőt érdemes fogadni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Télen fogok szülni,tudom még odébb van,de azt hallottam érdemes már most felfogadni,ha szeretnék szülésznőt.

A kérdésem az lenne, ha lesz fogadott orvosom,(Ő mindenképpen lesz,mert évek óta csak hozzá járok) jól jönne mellé a fogadott szülésznő? Érdemes felkérni?

Illetve másik,ehhez kapcsolódó kérdésem,hogy mostanság kb. mennyit kérnek Ők egy szülésért?

Köszönöm!

2014. aug. 30. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia erről mint mindenről megoszlanak a velemenyek..van aki penz pazarlasnak gondolja:) en pont nem:))en is telen szülök es most fogom felhivni mert nekem is lesz fogadott dokim de szeretnek egy szülesznőt akit ismerek es vegig velem lesz..en igy leszek nyugodt!amugy kb 30ezeret szokas adni nekik en ugy tudom..de valoszinu majd megkerdezem tőle,h mennyit ker vagy,h mukodik ez...
2014. aug. 30. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt szülésznőm, most a másodiknál is lesz. Sokkal nagyobb segítség volt mint pl a férjem vagy az orvos :) persze a végén a doki csinálja a lényegi dolgokat, de a szülésznő segített át a 10 órás vajúdáson, segített elviselhetőbbé tenni a fájdalmat, aztán amikor már az orvos oxit akart adni, ő segítette a tágulást méhszáj masszírozással.

40 ezer Ft volt (Bp), minden fillért megérdemelt, le a kalappal előtte

2014. aug. 30. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg kell beszélni a dokival, ő milyen szinten lesz jelen, már ha tud és nem vezet pont másik szülést is... Mert az én dokim a vajúdásnál is végig ott volt. A szülésznőt alig érzékeltem. Mindent az orvosom csinált. Nekem felesleges lett volna szülésznőt fogadni.

Ha nem így beszéltük volna meg a dokimmal és amit a környezetemben tapasztalok, azok után azt mondom, én fogadtam volna szülésznőt. Kivéve, ha az Uzsokiban szülök, mert ott mindegy ki a szülésznőd, csak jól járhatsz. :)

2014. aug. 31. 07:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. aug. 31. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem rengeteget segített a szülésznő, a vajúdás alatt végig ő volt velem, szülés után is többször meglátogatott, segített a szoptatással kapcsolatban, stb. én nem bántam meg, hogy fogadtam.
2014. aug. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!