Szülésznőt érdemes fogadni?
Sziasztok!
Télen fogok szülni,tudom még odébb van,de azt hallottam érdemes már most felfogadni,ha szeretnék szülésznőt.
A kérdésem az lenne, ha lesz fogadott orvosom,(Ő mindenképpen lesz,mert évek óta csak hozzá járok) jól jönne mellé a fogadott szülésznő? Érdemes felkérni?
Illetve másik,ehhez kapcsolódó kérdésem,hogy mostanság kb. mennyit kérnek Ők egy szülésért?
Köszönöm!
Nekem volt szülésznőm, most a másodiknál is lesz. Sokkal nagyobb segítség volt mint pl a férjem vagy az orvos :) persze a végén a doki csinálja a lényegi dolgokat, de a szülésznő segített át a 10 órás vajúdáson, segített elviselhetőbbé tenni a fájdalmat, aztán amikor már az orvos oxit akart adni, ő segítette a tágulást méhszáj masszírozással.
40 ezer Ft volt (Bp), minden fillért megérdemelt, le a kalappal előtte
Meg kell beszélni a dokival, ő milyen szinten lesz jelen, már ha tud és nem vezet pont másik szülést is... Mert az én dokim a vajúdásnál is végig ott volt. A szülésznőt alig érzékeltem. Mindent az orvosom csinált. Nekem felesleges lett volna szülésznőt fogadni.
Ha nem így beszéltük volna meg a dokimmal és amit a környezetemben tapasztalok, azok után azt mondom, én fogadtam volna szülésznőt. Kivéve, ha az Uzsokiban szülök, mert ott mindegy ki a szülésznőd, csak jól járhatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!